Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da AVM İnşaatının Temeli İçin Son Hazırlıklar Tamamlandı

İSRA ve Valilik arasında gerçekleşen görüşmelerde sürece ilişkin net açıklamalar yapılmazken umut veren açıklamalar ard arda gelmeyi sürdürüyor.

Ağrı’nın vizyon projesi iddiası ile başlatılan çalışmalar sonucunda geçtiğimiz aylarda ruhsat işlemlerini tamamlayan yüklenici firma İsra Holding yetkilileri Ağrı’ya gelerek yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde izledi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç’u ziyaretle başlayan temaslarda İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ve beraberindeki heyet Ağrı Valisi Mustafa Koç ile yakında temel atma töreni düzenlenecek olan AVM projesi hakkında istişarelerde bulundu.

Ağrı Valiliğinde gerçekleşen görüşme sonrası İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı ve Vali Mustafa Koç beraberindeki heyetle birlikte kenti vizyon projelerinden biri olan VmallAğrı’da yeni sezon inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Modern mimarisi ve çok yönlü yaşam alanlarıyla kente değer katacak olan projede temel atma töreni ile birlikte çalışmaların hızlanması bekleniyor.

Tüm kentin merakla beklediği sürecin nasıl ilerleyeceğine yönelik henüz geniş kapsamlı biz açıklama yapılmazken ,Ağrı’nın son dönemine damga vuran projenin her hangi bir aksaklık yaşanmaması durumunda 2029 yılının sonlarında tamamlanarak Ağrılıların hizmetine açılması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
351 Kez Görüntülendi.
Bir de Bizden Dinleyin
AĞRI
1079 Kez Görüntülendi.
Diyadin İliç Olmasın
AĞRI
3031 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Bir Öğretmene Taciz'den 10 Yıl Hapis Cezası
AĞRI
3932 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Trafik Kazası 1 Ölü
AĞRI
2660 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da AVM İnşaatının Temeli İçin Son Hazırlıklar Tamamlandı
AĞRI
1814 Kez Görüntülendi.
Ağrı Bunu 38 Yıl Beklemiş
AĞRI
3540 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 17 yaşındaki genç intihar etti.
AĞRI
767 Kez Görüntülendi.
Serhat Şehrimiz Üretimle Büyüyor
AĞRI
1096 Kez Görüntülendi.
Üniversite Öğrencisi Ağrılı Genç Kızdan 10 Gündür Haber Alınamıyor
AĞRI
643 Kez Görüntülendi.
Umutsuz Şehrin Artık Bir Ümidi Var