Kategoriler

Ağrı04Haber

Leyla'nın Babası Bakan Soylu İle Görüştü

Acısı tazeliğini koruyan ve Türkiye gündemini uzun süre meşgul eden Leyla Aydemir cinayetine ilişkin mahkeme gizlilik kararı almıştı.

Mahkemenin aldığı gizlilik kararının ardından dosyanın işleyişine ilişkin bilgilere erişilemezken Baba Nihat Aydemir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağrı Hürese'in haberine göre Baba Aydemir beraberinde CHP Dilovası İlçe Başkanı ve Amcasının oğlu Kerem Aydemir ile birlikte Bakan Soylu'yu makamında ziyaret etti.

Aydemir ve Soylu'nun yüzyüze görüşmelerinde duygusal anlara tanıklık edilirken baba Nihat Aydemir Küçük kızın kaybolmasının hemen akabinde bakanlığın ve güvenlik güçlerinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Leyla Aydemir Ağrı'nın Bezirhane Köyünde Ramazan Bayramının 1. günü kaybolmuş ve arama çalışmalarının 18. gününde cansız bedenine ulaşılmıştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
701 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3469 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
942 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2799 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1084 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2843 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2631 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4826 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2584 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4371 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi