Kategoriler

Ağrı04Haber

Halkçı başkandan haklı müdahale

2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonucu Tutak Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Fevzi Sayan halkın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalarla yaşamın her alanına dokunuyor.

Ağrı’nın Tutak İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Sayan icraatları kadar hayata dokunuşları ile de öne çıkmaya başladı.

Vatandaşların yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek tüm konularda insiyatif alan Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan ilçede faaliyet gösteren kıraathanelerin güncellenen fiyatlarına müdahalede bulundu.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde geçtiğimiz günlerde kıraathanelerde çay fiyatı 10 liraya yükseltilmişti. Fiyat artışı, ilçe halkının tepkisine yol açtı. Ekonomik zorluklar nedeniyle çay fiyatının düşürülmesini talep eden Tutaklı vatandaşlar, çözüm için Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan’a başvurdu.

Vatandaşların çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Sayan, Tutak’ta faaliyet gösteren kıraathane işletmecileri ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından alınan kararla birlikte çay fiyatı 10 liradan 7,5 liraya indirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, “Halkımızın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak kıraathane işletmecilerimizle istişare ettik. Ortak bir noktada buluşarak çay fiyatını makul seviyeye çektik. Tutak’ta her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.

Yorumlar

Nolani apexwe de ji teda neri... 4 Gün Önce

Savcı amcası gibi gerçek işlerini bırakıp sağda solda boş işler le inşAllah uğraşmaz, yoksa en fazla bir seçim sonrası boş işler kadrosu onu bekler

Daha Fazla Haber
AĞRI
2296 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü
AĞRI
2131 Kez Görüntülendi.
Ağrılılara Baskı Yapan Iğdır Rektörü Boluda da Aynı Uygulamalarla Gündem olmuş
AĞRI
1255 Kez Görüntülendi.
MÜLK ALLAH’INDIR PEKİ, YA FAHİŞ KİRASI?
AĞRI
1636 Kez Görüntülendi.
Rektörlükte Skandal! Iğdır Üniversitesinde Etnik ve Mezhepsel Ayrımcılık İddiası
AĞRI
1192 Kez Görüntülendi.
Halkçı başkandan haklı müdahale
AĞRI
2059 Kez Görüntülendi.
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın ,Osmanlı'dan Sonra Seyir Tepesi ile Anılcak
AĞRI
4898 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşamın Yeni Konfor Alanı ''ERKAY KENT''
AĞRI
4201 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İş Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
AĞRI
3256 Kez Görüntülendi.
Bakan Bey, bakar mısınız? Rektör Hocam, gereğini yapar mısınız?"
AĞRI
3678 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Genç Öğretmenin Hayatını Kaybettiğini Açıkladı