Kategoriler

Ağrı04Haber

Halkçı başkandan haklı müdahale

2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonucu Tutak Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Fevzi Sayan halkın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalarla yaşamın her alanına dokunuyor.

Ağrı’nın Tutak İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Sayan icraatları kadar hayata dokunuşları ile de öne çıkmaya başladı.

Vatandaşların yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek tüm konularda insiyatif alan Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan ilçede faaliyet gösteren kıraathanelerin güncellenen fiyatlarına müdahalede bulundu.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde geçtiğimiz günlerde kıraathanelerde çay fiyatı 10 liraya yükseltilmişti. Fiyat artışı, ilçe halkının tepkisine yol açtı. Ekonomik zorluklar nedeniyle çay fiyatının düşürülmesini talep eden Tutaklı vatandaşlar, çözüm için Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan’a başvurdu.

Vatandaşların çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Sayan, Tutak’ta faaliyet gösteren kıraathane işletmecileri ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından alınan kararla birlikte çay fiyatı 10 liradan 7,5 liraya indirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, “Halkımızın ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak kıraathane işletmecilerimizle istişare ettik. Ortak bir noktada buluşarak çay fiyatını makul seviyeye çektik. Tutak’ta her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.

Yorumlar

Nolani apexwe de ji teda neri... 5 Ay Önce

Savcı amcası gibi gerçek işlerini bırakıp sağda solda boş işler le inşAllah uğraşmaz, yoksa en fazla bir seçim sonrası boş işler kadrosu onu bekler

btr 4 Ay Önce

kahvecinin sırtından prim kasacağına sorumluluk alıp çay fiyatlarında yaptığı ihdirim kadar kahvehaneleri sübvanse etseydi..

Daha Fazla Haber
AĞRI
358 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da DEAŞ Operasyonu: 10 Gözaltı!
AĞRI
202 Kez Görüntülendi.
Ağrı Cumhuriyet Caddesi’nde Korkutan Olay: Çatıdan Düşen Buz Sarkıtısı Yaraladı!
AĞRI
310 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Eğitime Kar Engeli! Valilik Tatil Kararını Açıkladı
AĞRI
157 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kar Engeli Aşıldı: Rahatsızlanan Çocuk Hastaneye Yetiştirildi!
AĞRI
200 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Alpaslan'dan Yeni Yıl Mesajı
AĞRI
1633 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Şoke Eden Gizleme Yöntemi: Ayakkabı Tabanından Zehir Çıktı!
AĞRI
3917 Kez Görüntülendi.
ORC Ağrı Milletvekillerinin yıl sonu karnesini yayınladı
AĞRI
376 Kez Görüntülendi.
AĞRI’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 21 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ!
AĞRI
219 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Okullar 1 Gün Tatil Edildi
AĞRI
506 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılıkla Mücadele: Jandarma Nefes Aldırmıyor!