Kategoriler

Ağrı04Haber

Tutak’ta Fevzi Sayan Rüzgarı İşte AK Parti’ye Katılan O Aileler

Ağrı’nın Tutak ilçesinde siyasi dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Fevzi Sayan’ın yürüttüğü gönül belediyeciliği meyvelerini veriyor; 10 köklü aile düzenlenen törenle AK Parti saflarına katıldı.

Tutak’ta birlik ve beraberlik rüzgarları esiyor. Göreve geldiği günden bu yana ilçede hayata geçirdiği projeler ve vatandaşla kurduğu samimi diyaloglarla dikkat çeken Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan, ilçenin önde gelen ailelerini AK Parti çatısı altında birleştirdi.

Başkan Sayan’ın girişimleri neticesinde; Çiftçi, Kula, Aslan, Aytekin, Duran, Gün, Erdoğan ve Alpboğa aileleri, AK Parti’ye katılarak ilçenin geleceği için "biz de varız" dedi. Toplamda 10 aileyi kapsayan bu katılım, ilçede büyük yankı uyandırdı.

​"En Büyük Motivasyonumuz Hemşehrilerimizin Güveni"

​Katılım töreninde coşkulu bir konuşma yapan Başkan Fevzi Sayan, hedeflerinin daha güçlü bir Tutak inşa etmek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

​"Tutak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin bize duyduğu güven ve gösterdiği bu büyük destek, çalışma azmimizi kamçılıyor. İlçemize her zaman öncelik veren, desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Biz birlikte güçlüyüz."

AK Parti saflarına katılan aile temsilcileri, kararlarındaki en büyük etkenin Başkan Sayan’ın şahsiyeti ve çalışma temposu olduğunu ifade etti. Aileler yaptıkları ortak açıklamada; "Başkanımızın çalışkanlığı, projeleri ve her şeyden önemlisi mütevazı kişiliği bizi etkiledi. İlçemize yapılan hizmetleri görüyoruz ve bu kutlu yürüyüşte yanında yer almak istedik" diyerek desteklerini ilan ettiler.

Altyapıdan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda Tutak'a değer katan Başkan Sayan, bu son hamlesiyle ilçedeki siyasi gücünü pekiştirdi. Yerel gözlemciler, bu kitlesel katılımın Tutak’ta AK Parti’nin elini ciddi şekilde güçlendireceği görüşünde birleşiyor.

Yorumlar

Süleyman 2 Ay Önce

Hepsine bir ihale ve imar verildi, tabiki geçecekler.

FEVZİ BAŞKAN AĞRININ BAŞINA... 2 Ay Önce

ÇOK BAŞARILI, DİLERİM AĞRININ BAŞKANI OLUR

Daha Fazla Haber
AĞRI
252 Kez Görüntülendi.
Patnos Sokaklarında Kitap Sesi Ekranı Bırak Sayfaya Bak
AĞRI
1339 Kez Görüntülendi.
Nejdet Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
388 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Kolejinden Farkındalık Eylemi
AĞRI
275 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı’nda Kaybolan Dağcıya 10 Gündür Ulaşılamıyor
AĞRI
800 Kez Görüntülendi.
Mehmet Sena Karakoç’un Acı Günü
AĞRI
164 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Jandarma Sahaya İndi 21 Gözaltı
AĞRI
98 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zabıta Ekiplerinden İşyerlerine Sıkı Denetim
AĞRI
389 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Öğrenci Güvenliği İçin Yeni Dönem
AĞRI
900 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaçakçılık Operasyonu 15 Gözaltı
AĞRI
3561 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Eski Başhekimi Hayatını Kaybetti