Kategoriler

Ağrı04Haber

Ümit Özdağ Ağrı'da 2 İlçe Belediyesini Alacağız

Özdağ Ağrı da 2 ilçede iddialıyız dedi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ,Denizli Milletvekili  Yasin Öztürk ve beraberinde ki heyetle birlikte Ağrıyı ziyaret etti

Özdağ ve beraberindeki heyet karayolu ile Erzurum’dan Ağrıya intikal etti.İl Başkanı Cengiz Alpaslan tarafından Eleşkirtte karşılanan heyet Partililerle birlikte öğlen yemeğinde buluştu. Özdağ daha sonra Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası,Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Ağrı Barosunu ziyaret eden Özdağ burada Ağrı’nın durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ Ağrı da yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını başlattıklarını ve 2 ilçeyi İYİ Partili adayların kazanabilecek güçte olduklarını savundu.

Özdağ aday belirlemede İl Teşkilatlarının aday belirlemede etkin rol alacağınada işaret ederek Partimiz yenilenme süreci ile birlikte çok daha sağlıklı bir teşkilatlanma yapısına kavuştu.Bundan sonraki sürecin çok daha verimli değerlendirileceğini ve yerel seçimlerde Türkiye’nin iktidar alternatifi olarak çıkacağını söyledi.

Özdağ Ankara adayınız ‘’Mansur Yavaş’mı’’ sorusuna Ankarayı İyi Parti kazanacak şeklinde cevap verdi.

Özdağ partileri tarafından Ağrı Milletvekili olarak Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün parti tarafından görevlendirildiğini ve Öztürk’ün Ağrı’ya ilişkin tüm sorunları meclise taşıyacağını ifade etti.

Özdağ ve beraberindeki ekip Ağrı Devlet Hastanesinide ziyaret etti.Burada Başhekimle görüşen heyet hastaneyi gezdikten sonra Ağrı’dan ayrıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
2557 Kez Görüntülendi.
Kanser Doğu Anadoluyu Sardı
AĞRI
3954 Kez Görüntülendi.
Sarıcan Kazasında Ölü Sayısı 4'e Çıktı
AĞRI
3048 Kez Görüntülendi.
Ağrı Güne Kara Haberle Başladı 2 Ölü 5 Yaralı
YAŞAM
1442 Kez Görüntülendi.
Abdurrahman Yılmaz'ın Acı Günü
GÜNDEM
962 Kez Görüntülendi.
Kayseri Uçağına Yıldırım Çarptı
AĞRI
1506 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın 102 Yıl Geciken Madalyası Gökçe Ailesine Teslim Edildi
AĞRI
1688 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 5 Torbacı 3 İçici Gözaltına Alındı
AĞRI
3164 Kez Görüntülendi.
Kutsal Diploma
AĞRI
7732 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ; Bu Utanç Verici Görüntüyü Sonlandıracağız
AĞRI
3392 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Deprem Tedirginlik Yarattı