Kategoriler

Ağrı04Haber

Bu Kadarıda Olmaz Anne ve Baba Çocuklarını İstismar Ettiler

Akıllara durgunluk veren olay Kastamonu İlinin Tosya İlçesinde meydana geldi.

Akıllara durgunluk veren olay Kastamonu İlinin Tosya İlçesinde meydana geldi.

İğrenç olayın failleri adalet karşısına çıkarıldı. Baba'ya rekor ceza verilirken,annede 27 yıl ceza aldı.Deşifre haberin yaptığı haberde kan donduran haberin detayları şu şekilde;

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde baba Hasan K.ile anne Melek K.kendi öz çocukları Umut K.(12) ve Uğur K.(10)’ya cinsel istismarda bulunmaya başladılar.

ÇOCUKLAR ÖĞRETMENİNE ANLATTILAR

Çocuklar evde yaşadıkları cinsel istismarın artmasının ardından yaşadıklarını okulda öğretmenlerine anlattılar. Öğretmenlerin olayı hemen savcılığa intikal ettirmeleri sonucu baba Hasan K. ile anne Melek K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kötü muamele’ suçlarından dava açıldı.

BABADAN İĞRENÇ SAVUNMA

Duruşmaya tutuklu olarak katılan sanık baba Hasan K.ile tutuksuz yargılanan anne Melek K. Ve avukatları katıldı. Mahkemede Melek K.”eşinden boşanmak istediğini, eşinin kendisine kötü muamelede bulunduğunu, kocasının yönlendirmeleri ve zorlamaları neticesinde oğlu ile cinsel ilişkiye girdiğini” söylerken baba Hasan K.ise cezaevinde yatarken psikolojisinin bozulduğunu, normalde böyle bir hata yapmayacak birisi olmadığını ama beni hataya zorladılar” dedi.

BABAYA 165 YIL HAPİS

Yargılanan sanık baba Hasan K.hakkında kararı açıklayan mahkeme heyeti Türk adaletinde rekor bir cezaya imza atarak kızı Umut K.’ya defalarca tecavüz ettiği için 78 yıl 9 ay, oğlu Uğur K.’ya yönelik cinsel istismar ve annesiyle ilişkiye zorlamaktan 70 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca mahkeme Hasan K.’yı çocuklarına ve eşine kötü muameleden 17 yıl hapse mahkum etti. Toplam 165 yıl hapis cezası alan ve tutuklu yargılanan baba Hasan K.’nın tutukluğunun devamına karar verdi.

ÖZ OĞLUNU İSTİSMAR EDEN ANNEYE 27 YIL HAPİS

Mahkeme heyeti anne Melek K.içinde öz oğlu Umut K.ile cinsel ilişkiye girmek ve devamlı cinsel istismarda bulunması sebebiyle 27 yıl hapis cezası verdi.Tutuksuz yargılanan Melek K.’nın tutuklanmasına karar verildi. Anne Melek K.tutuklanarak Kastamonu cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Enis 7 Yıl Önce

ALLAH belalasini versin

Daha Fazla Haber
AĞRI
1182 Kez Görüntülendi.
Tutak’ta Şakir Akıcı Dönemi Resmen Başladı
AĞRI
629 Kez Görüntülendi.
Çiriş (Gulik ) Deyip Geçmeyin
AĞRI
2851 Kez Görüntülendi.
Hikmet Yıldız Hayatını Kaybetti
AĞRI
1216 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden Sanal Kumarhane Operasyonu 15 Tutuklama
AĞRI
1407 Kez Görüntülendi.
Hayatını KaybettiHayatını Kaybetti
AĞRI
1011 Kez Görüntülendi.
Spor Yoksa Gelecekte Yok !!!!
AĞRI
5525 Kez Görüntülendi.
Acı Haber Geldi,Berivan Güven Hayatını Kaybetti
AĞRI
2191 Kez Görüntülendi.
Aliye Turgut Hayatını Kaybetti
AĞRI
2687 Kez Görüntülendi.
Ağrı da Feci Kaza 2 Ölü 8 Yaralı
AĞRI
1754 Kez Görüntülendi.
KAPTAN KÖŞKÜNDE “ESRA BEŞER”HALKIN BEKLENTİSİ YÜKSEK