Ağrı'da Jandarmadan Kaçamadı!

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçluya yönelik yürüttüğü kararlı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, jandarmanın başarılı operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Ağrı'da Jandarmadan Kaçamadı!

Ağrı’da huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde önemli bir başarıya imza attı.

Gözaltına alınan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece işlemleri tamamlanan şahıs, cezaevine gönderilmek üzere teslim edildi.

​Ağrı İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suç ve suçluyla mücadelede kararlıyız" vurgusu yapılarak, halkın huzur ve güvenliği için denetim ve operasyonların artarak devam edeceği bildirildi.

Haber: Yunus SARI 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2026, 20:33
YORUM EKLE