Taziye evi çıkışında kurşunlanan vatandaş hayatını kaybetti.
Ağrı’nın Tutak ilçesinde tüyler ürperten bir olay yaşandı.
Akşam saatlerinde taziye evi önünde pusu kuran 71 yaşındaki Mehmet Sıddık Işık husumetlisini yanında bulunan silahla vurarak öldürdü.
Ağrı’nın Tutak İlçesi Geçimli Köyü taziye evine taziye ziyaretinde bulunan Salih Oğuz taziye çıkışı husumetlisi Mehmet Sıddık Işık ile karşılaştı.
İkilinin arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Mehmet Sıddık Işık üzerinde bulunan silahla Salih Oğuz’a mermi yağdırmaya başladı.
Gögüs bölgesinden yara alan Oğuz olay yerinde hayatını kaybederken olay mahallinde bulunanlar katil zanlısına saldırdı.
Taziye evinde ki vatandaşların darp ettiği zanlı olay yerine intikal eden jandarma ekiplerince vatandaşların elinden zorla alındı.
Kurşunların hedefi olan Salih Oğuz’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Katil zanlısı Mehmet Sıddık Işık ise yaralı olarak getirildiği Tutak Devlet Hastanesinden Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesine götürülerek burada tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2025, 00:44
Ne söyleyeyim Allah belanızı versin Bu çağda da hala da birbirimizi buluyoruz öldürüyoruz toplum olarak Allah hepinizin de belanızı versin