Ağrılıların Haray Mola Buluşması

Mahalle arkadaşları yıllar sonra İzmir de bir araya geldiler

Ağrılıların Haray Mola Buluşması

Ağrı Merkez Fevzi Çakmak mahallelilerin sosyal medya üzerinden örgütlendikleri Haray Mola sayfası sakinleri İzmir de bir araya geldiler.

Ağrı Merkez Fevzi Çakmak ve Sıtkiye Mahallesinde yaşamış ve çoğu sonradan göç etmiş olan çocukluk arkadaşları sosyal medyada örgütlendikleri gurubun adını çocukluklarının vazgeçilmez oyunu olarak seçip haray mola 1 buluşmasını gerçekleştirdi.

Çeşitli illerden yaklaşık 150 kişinin buluştuğu toplantı İzmir sarnıç ta yapıldı.

Yılların özelminin giderildiği buluşmada Ağrı ya ait anılar anlatılırken ,yöreye ait türküler eşliğinde halaylar çekildi.

Haray mola sayfası takipçilerinin nostalji yaşadığı buluşmada çocukluklarının vazgeçilmez oyununuda tekrar oynama fırsatıda buldular.

Saat 11;30 da başlayan haraymola şöleni tatlı anıların paylaşıldığı ve tekrarının yaşanacağı buruk bir veda ile saat 20;30 sularında son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Bektaş Doğan
Hüseyin Bektaş Doğan - 6 yıl Önce

14 Temmuz2018 yılı Fevzi Çakmakn Mahallesi haray mola tanışma ve hasret giderme toplantısı organizasyonunu tertipleyen ve emek harcayarak bizleri izmir de ağırlayan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun haklarını helal etsinler

SIRADAKİ HABER