Kim Kardashian ve Kanye West Boşanıyor mu?

Onedio'dan Kim Kardashian'ın evliliğine ilişkin iddia

Kim Kardashian ve Kanye West Boşanıyor mu?

2014 yılında dünyaevine giren Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin evliliklerini bitirmeye hazırlandıkları sürekli iddia ediliyor ancak ikiliden bir açıklama gelmiyordu.

Artık anlaşamadıkları, evleri ayırdıkları hatta Kim'in yüzüğünü bile çıkartıp bir avukatla anlaştığı söylenmişti.
Kanye'yle bu kadar uzun süre anlaşabilmek bile büyük bir mucize de neyse, konumuza geri dönelim...
Bir TikTok kullanıcısının paylaştığı videoyla ikilinin arasına Jeffre Star'ın girdiği bile iddia edilmişti.

Kim Kardashian ve Kanye West’in Altı Senelik Evliliklerini Bitirme Nedeni Jeffree Star İhaneti mi?
İddialar doğruysa ortalık bir miktar karışır

Derken bugün neredeyse 7 yıllık olan evlilikte son noktaya gelindiğini öğrendik: Kanye West ve Kim Kardashian çifti boşanıyor!
Los Angeles İlçe Yüksek Mahkemesi sözcüsü BuzzFeed News'e boşanma evraklarının resmi olarak cuma günü yapıldığını söylemiş.

Hollywood basınına yansıyan haberlere göre Kardashian ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile anlaşmış ve dilekçesini mahkemeye sunmuştu. İkilinin arasında herhangi bir düşmanlık olmadığı ve dostane bir şekilde ayrıldıkları söyleniyor...
Geçtiğimiz yıllarda hatırlarsınız Kanye, karısının onu hastaneye kapatmaya çalıştığını söylediği skandal bir paylaşıma imza atmıştı sonrasında Kim, kocası Kanye'nin mental sağlık problemlerinden bahsetmişti. İddialara göre ikilinin ilişkisi bu olaylarla çatırdamaya başlamıştı.
Çift arasında gözle görülür gerilim TV şovları 'Keeping Up With the Kardashians'da başlamıştı aslında. Bir tartışma sırasında Kanye, Kim'in giydiği kıyafetin fazla açık olduğunu söylemişti.
"Beni bu şekilde seksi bir insan olarak inşa eden sensin ve bana bu özgüveni veren de. Ve sen sırf bir yolculukta ve değişimdesin diye benim de seninle aynı noktada olduğum anlamına gelmez." diyerek hışımla odayı terk etmişti.
Bir süredir Kanye'yi annesi Kris ile dizginlemeye çalışan Kim'in çabaları sonuç vermemiş, o da çareyi boşanmakta bulmuş anlayacağınız.
Dört çocuğu bulunan çiftin ortak velayet yoluna gittiği söyleniyor. Gayrimenkul bölüşme görüşmeleri devam ediyormuş, Kim'in ise Hidden Hills'teki evde pardon malikanede çocuklarıyla birlikte yaşayacağı söyleniyor.
Bir masal daha burada bitti yani anlayacağınız, Kim'e çocuklarıyla mutluluklar Kanye'ye de acil şifalar diliyoruz...

Kaynak ;

Onedio

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER