Patnos Belediye Başkanı İsyan Etti

Kasada ki parası haczedilen başkan isyan etti

Patnos Belediye Başkanı İsyan Etti

Ağrının Patnos İlçesi HDP li  Belediye Başkanı Emrah Kılıç haciz şoku karşısında isyan etti.

Önceki dönem Akp de bulunan belediye başkanlığını 2019 seçimlerinde kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Emrah Kılıç Cem Afşin Akbay dönemindeki borçlar nedeni ile yaşanan hadisede kasada bulunan paraya el konmasına isyan etti. 

Patnos Belediye Başkanlığı tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

banner47
✔️ Kamuoyuna Duyuru

✔️ 28/08/2020 Tarihinde saat 14:00 sularında Belediyemizin bir önceki döneme ait borcundan dolayi Patnos İcra Müdürlüğü kanalıyla Patnos Belediyesi Tahsilat kasalarına İcra Müdürlüğü ile birlikte Emniyet Mensupları nezaretinde Kasalarda bulan bir miktar Mebla haciz edilmiştir.

✔️ Hali Hazırda Patnos Belediyesi'nin Ekonomik Sıkıntıları mevcutken ve bu durum herkes tarafından bilinmekte iken söz konusu haczin kötü niyetle yapıldığı açıktır. Haciz edilen Mebla Kamu Yararına Kullanılacak bir paradır.

PATNOS BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 21:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Patnos
Patnos - 4 yıl Önce

Keşke paradan önce şehir temizliği aklınıza gelseydi. Şehir leş gibi sokaklar pis kokudan geçilmiyor. Osmankı parkındaki sosyal mesafesiz durumda halkın ölümüne sebep oluyor başkan

A
A - 4 yıl Önce

E kral sokakları temizleyen çalışanlar taş mi yesin. Paralarını alamadıkları için grev yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca bizim kaderimiz bu ağrı'da saçcı memleketi bok etti yağmur yağınca şu dolu çukurlar yürünmeyen camurlu ara sokaklar

gerçek
gerçek - 4 yıl Önce

Ağrı belediyesi gibi yapın müfettiş gelmiş sözde ama başkanın akrabası bir şekilde yolunu açar sizde öyle yapaydız

SIRADAKİ HABER