Patnos Belediyesinde ki İsyanın Belgeleri

Patnos Belediye Başkanı haberimize asılsızdır dedi ama belgeler her şeyi ortaya serdi

Patnos Belediyesinde ki  İsyanın Belgeleri

Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ,Patnos Belediye meclis üyelerinin istifasına ilişkin haberimize dair bir açıklamada bulundu.

Patnos Belediyesi Basın Ofisi tarafından paylaşılan metinde haberimizin gerçekleri yansıtmadığı iddia edildi.

12 HDP li Patnos Belediye Meclis üyesinin altında imzası bulunan deklarasyona atıfta bulunarak ‘’Patnos Halkına Şeffaf ve Adaletli ‘’bir şekilde hizmetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Emrah Kılıç açıklamasında (noktasına dokunmadan yayımlıyor) şu ifadelere yer verdi;

‘’Patnos Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyuru

Belediye Meclis üyelerimiz ile ilgili İnternet haber siteleri tarafından yayınlanan 12 Belediye meclis üyeleri hakkında haberler resmi olmadığı ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.

Patnos Belediye Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Belediye Meclis üyelerinin istifa ederek söz konusu iddalar tamamen asılsızdır. Belediyemiz maddi imkansızlıklara rağmen ''Patnos Halkına Şeffaf ve Adaletli'' bir şekilde hizmet edeceklerini söylediler.’’

Her ne kadar Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç iddiaların asılsız olduğunu ifade etse de haber ihbar hattımıza ulaşan belge ve bilgiler Kılıç’ı doğrulamıyor.

HDP li Patnos Belediye Meclis Üyesi 12 ismin ; ‘’Şakir Sevinç,Birgül Baş,Haydar Demir,Bahattin Özkaya,Atilla Cangir,Nezahat Güler,Yusuf Altunay,Yahya Oyanberdi,Esat Savaş,Kenan Kartal,Salih Taşdemir,Enver Işık ‘’ altına imza attığı belge Patnos Belediyesinin şeffaf ve adil bir hizmet anlayışı içinde olmadığına vurgu yapıyor.

Yine Başkan Emrah Kılıç Patnos Belediye Meclis Üyeleri Whatsapp gurubunda istifalara ilişkin yaptığı açıklamada ‘’istifa edenlerin dilekçelerini ayrı ayrı yazıp imzalayarak belediyeye sunmaları gerektiğine işaret ediyor’’

Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere sitemizde paylaşılan istifa haberi Patnos Belediyesinde yaşanan gerçekleri anlatır niteliktedir.

Başkan Kılıç’ın asılsız dediği istifalara ilişkin Patnos Belediye Meclis Üyeleri Whatsapp gurubundaki paylaşımının tamamı da şu şekilde;

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 20:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Patnoslu
Patnoslu - 5 yıl Önce

Patnos belediyesinde yolsuzluk diz boyu. Emrah kılıç ın aşiretinden olan patnos Kiler Marketten 27.000 yirmi yedi bin tl şekerleme faturası PATAŞ şirketine kesilmiştir. Bu bir iddia değildir, bu kesin bilgidir.

SIRADAKİ HABER