Ağrı AK Parti'de Kazan Kaynıyor

Cezmi Ergül son yazısıyla meydan okudu, kafaları karıştırdı.

Ağrı AK Parti'de Kazan Kaynıyor

AK Parti kulislerinde zaman zaman adı Ağrı Belediye Başkanlığı için de dillendirilen Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül ‘’ben yokum’’ dedi.

Ergül 24 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreçte Ağrı AK Partide ciddi rahatsızlık yaratan gelişmeler olduğuna atıfta bulundu. Ergül isim vermeden "Kimse rüya görmesin." diyerek kimlerin karşısına dikildi?

Ergül; Taraf 04 haber sitesinde kaleme aldığı yazıda AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın’ın 27. Dönem milletvekiliği seçimleri için istifasından sonra tekrar il başkanı olarak atanmasını sevinçle karşıladığını vurgularken Belediye Başkanlığı için de Aydın’ın adını öne sürdü.

Abbas Aydın’la Ağrı AK Partinin yerel seçimleri rahatlıkla kazanacağına iddia eden Ergül’ün yazısında en dikkat çekici cümle ise ‘’ Kimse rüya görmesin. Abbas Aydın geldi. Oyunlar bozuldu.’’cümlesi oldu.

Ergül’ün bu cümle ile kimi ya da kimleri kast ettiği merak uyandırırken AK Parti de işlerin iyi gitmediğinin ve kutuplaşmanın had safhaya çıktığının işareti olarak algılandı. Hamur Belediye Başkanı Ergül’ün ‘’Oyunlar bozuldu.‘’cümlesine açıklık getirmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Saim
Ahmet Saim - 6 yıl Önce

Hamuru kurtardın mı Ağrıyı yıkmaya gidiyorsun

Karĺıdağ
Karĺıdağ - 6 yıl Önce

Akp belediyelerinin hırsizliklari ve yolsuzluklari ulke ekonomisinin bir twet ile yikilmasina bir yaptirim ile cokmesine sebep oluyor.cezmi ergul ve abbas aydinda bu carkin bir parcası.yazik bu ulkeye...

Karlıdağ
Karlıdağ @Karĺıdağ - 6 yıl Önce

Ak partide dava adami kalmamistir.kisisel menfaatler ulke menfaatinin onune gecmis.partiye menfaatciler ve hirsizlar dolmus.bu kisiler memleketin gelecegini kendi menfaatlerini feda etmisler.Ak parti il ve ilçe teskilatlarinin yolsuzluklari ayyuka cikmis ve memleket ucuruma yuvarlanmistir.zengin daha cok palazlanmis yoksulu dusunen yok.il ve ilce baskanlari ve belediye baskanlari lale devrini yasiyor.hepsinin altinda luks arabasi ve luks yasamlari.Akpartinin kurulus ilkelerine ters insanlar var artik.hem partiye yazik hem de bu guzel ulkeye...

Matematik
Matematik - 6 yıl Önce

Sizlerin bu memlekete bu saatten sonra hiç bir faydasız olamaz seçilenler ne yaptınız siz ne yaparsınız sizler seçilmeden önce fakiri kandıran seçildikten sonra zengini kucaklayanlardansiniz üstelik belediyecilikden de anlamiyorsunuz geçmişte bunların örneğini ağrı yaşadı mümkünse kimse aday olmasın sayın valimiz ağrının sorunlarını ağrılardan daha iyi çözmüş durumda muhteşem işler yapıyor Allah yardımcısı olsun

Fecri çeri
Fecri çeri - 6 yıl Önce

Ben Cezmi ergül bey efendinin olmasını isterim ve Kazanırda

04 sevdalisi
04 sevdalisi - 4 yıl Önce

Hele memleket kimlere kalmış cezmi bey ağrıda kimse seni sevmiyor hamurda dagittigin kelle altınlar sayesinde kazandın hamurla ağrıyı bir tutma millet savcı sayanı bile beğenmezken sen kendini atıyorsun ortaya buzhanedeki kültür mirası buz mağarasını define bulma amacıyla darmadağın ettin..otel cenasda yaptıklarını söylemiyorum..abbas aydın akpyi bitirmek için elinden geleni yapıyor şovu bırakın icraat yapın tarımla alakalı ne yaptınız rantcilari kovalayın öldüğünüzde mezar taşıniza yiğit yazılsın..

SIRADAKİ HABER