Ağrı da Akşener'e İmza Kuyruğu

Ağrı da Meral Akşener'e destek devam ediyor

Ağrı da Akşener'e İmza Kuyruğu

24 Haziran da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için başlatılan süreç devam ediyor. 4 Mayıs 2018 Cuma günü başlayan imza verme sürecinde bugün de Ağrı Merkez  İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermek isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Zaman zaman kuyruklarında oluştuğu seçim bürosuna önünde İyi Parti Ağrı Milletvekili Aday Adayı Bedri Yavuz Hatunoğlu da yaklaşık 50 kişilik bir gurupla geldi.

Adaylık başvurusu için Ankara'dan dün döndüğünü ifade eden Hatunoğlu ''Haya duygusuyla sadece Allah'tan korkuyor ve sadece yine ondan medet bekliyoruz ,İnşallah millet iradesi üstünde korku bulutları oluşturmaya çalışanların bu anlamsız tavırlarıda bugün attığımız ve tüm Türkiye de atılan imzalarla bertaraf olacaktır.Bu gün gelinen noktada Sayın Genel Başkanımız'ın yeter sayıda imzayı topladığı bir gerçek olarak ortadadır, bu bağlamda imzaya da ihtiyaç duyulmamaktadır.Ama bu imzalar Onurlu bir duruşun abidesi olarak tarih sayfalarında yerini bulacaktır bu sebeple herbir imza adaylıktan çok Türkiye Demokrasisi için çok daha kıymetlidir.Zulme Rıza göstermemenin birer nişanesidir,dedi.

Hatunoğlu ve beraberindeki heyet imza işlemleri tamamlandıktan sonra İyi Parti Ağrı İl Binasına geçtiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER