Ağrı DEVA'da Çifte Bayram

Ağrı DEVA Partisi İl Başkanlığına görev tevdi ile Murat Dağtekin'in atanması ve kuruluşunun 1 yılı geride bırakması sonrası yaklaşan Kurban Bayramı ile bir likçe çifte bayram kutladılar.Deva Partis 1. yılına ilişkin bir basın açıklaması paylaştı

Ağrı DEVA'da Çifte Bayram

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ;

Birinci Yıl Dönümü Basın Açıklaması Yıllarca sürdürülen ve hamasi nutuklarla ötekileştirilen genci umutsuz, vatandaşı çaresiz, kadını korumasız Güneşi gölgelenmiş bir Türkiye’ye uyanan bireyler olarak Siyasete döneceği sinyallerini verdiği zaman büyük bir inançla yanında olacağımızı gönüllüler gurubunda ifade ettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın görevi tevdi etmesinin ardından ona inanan ve ilkesel birlikteliğimizde yan yana olmaktan büyük mutluluk duyan teşkilatlarımızla birlikte bugün DEVA Partisi Ağrı İl başkanlığının kuruluşunun birinci yılını doldurmuş bulunuyoruz.

Tanınırlığı ve bilinirliliği Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın görev yaptığı bakanlıklarda ki başarılı performansının bile altında olan partimizin, bugün geldiğimiz noktada tüm ekranların karartılması, tüm köşelerin kapatılması ve hatta haber sütunlarının başlıklarına dert olacağı korkusu ile DEVA’yı yazamadığı, siyaset için kısa ama Türkiye’nin umutlarını yeniden yeşertmek için uzun bir yılın sonunda geldiğimiz noktadan bakınca Sayın Genel Başkanımızın ülke politikalarına yönelik çözüm arayışları ile birlikte kentimizin yerelde meselelerini gündeme taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Muhalefeti sindirilmiş bir kentin siyasi arenasına çıktığımız gün ,büyük (!) isimlerin gölgesinde kaybolacağımız iddiası ile saltanatlarını ilan eden siyaset ağalarının korkularının sokaktan sosyal medyaya taşındığını da gördük.

Bugün geldiğimiz noktada partimizin ;Kapalı kapıların aralandığı ve içerde dönen tüm hukuksuzluğun izlene bildiği bir pencere olmayı başardığını görebiliyoruz.

Ağrı da tüm dezenformasyona rağmen halkın sokakta, pazarda ,caddede ve sosyal medyada haklı isyanına kulak veriyor ve dilimiz döndüğünce tamamının izlendiği pencereyi açıp adına DEVA diyoruz.

Sevgili hemşehrilerimiz teşkilatlarımız ile birlikte ilçe ,köy, esnaf, işçi ayırt etmeksizin herkesin kapısını çaldık herkesin korkusunu aşmasına ön ayak olacak yürekli çözümleri ortaya koyduk koymaya da devam edeceğiz.

Başladığımızda Ağrı siyasetinin içine düştüğü sarmalda bizimde sıradanlaşacağımıza yönelik şüpheler hissettik, dün kapısına gittiğimizde içine düştüğü umutsuzlukla derdini anlatacak mecali bulunmayan vatandaşlarımızın bugün kapısını aşındırdığı DEVA’sı olduk ve olmaya da devam edeceğiz . Bir yıl doldurduğumuz bugün itibari ile bizlere göstermiş olduğunuz teveccühlerinizin kamuoyu araştırmalarına yansımasını mutluluk verici bir duygu ile gördük, birinci yılında bu büyük teveccühün sahibi halkımızın her hanesine ,her bireyine yine ,yeniden, bıkmadan usanmadan merhaba diyeceğimiz günlerin Güneşi gölgelenmiş Türkiye’mizin aydınlık yarınlarına DEVA olması temennisi ile saygılarımı sunuyor tüm yönetim kurulumuz ve üyelerimizin nezdinde DEVA Partisi Ağrı İl Başkanlığının birinci yaş gününü kutluyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER