AK Parti Ağrı da Aday Bulamıyor

Ağrı Akp Merkez İlçe Başkanlığı için aday bulamıyor

AK Parti Ağrı da Aday Bulamıyor

Ağrı da iptal edilen Merkez İlçe Başkanlığı kongresi sonrası mülakat yöntemi ile merkez ilçe başkanı arayan AKP de işler istenildiği gibi gitmiyor.

Latif Birgül tüm hazırlıklarını tamamladığı merkez ilçe kongresine sayılı günler kala genel merkezin takındığı tutum ile kongreyi iptal etmesinin ardından aday olmayacağını açıkladığı Ağrı Ak Parti de ikinci kez ilan edilen kongreye 3 gün kalmasına rağmen henüz aday bulamaması şaşkınlıkla karşılanıyor.

banner47
Son olarak 5 kişinin Ankara’ya çağrılarak mülakata alınmasında adayların Belediye Başkanı ,Milletvekili ve İl Başkanıyla ayrı ayır poz vermesi de AKP deki çatlağın her geçen gün daha da büyüdüğü şeklinde yorumlanıyor.

Mülakata alınan bazı isimlerin ‘’müracatları olmadığı halde davet üzerine katıldıkları mülakatın’’ bir türlü sonuçlanmamasına tepki gösterdiği ve AKP yi menfaat ve çıkar ilişkileri dışında hiçbir davası olmayan insan öğüten bir makinaya dönüşmekle suçladığı da kulislerde konuşuluyor.

AKP de Merkez İlçe Başkanlı seçimlerine sadece 3 gün kala hala aday belirlenememesinin Deva ve Gelecek Partisinin kurulmasının ardından Akp içinde siyaset yapanların partiden ümidini kestiği ve yeni partilerde siyaset yapmak için mevzilendiği yorumunuda beraberinde getiriyor.

AKP ye yakın çevreler tarafından 10 Ekimde yapılacağı ilan edilen Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanlığının istenen niteliklerde aday belirlenemediği için ileri bir tarihe erteleneceğinin yanı sıra Latif Birgül’le devam kararı alınabileceği de dillendiriliyor

YORUM EKLE
YORUMLAR
SONUNA KADAR LATİF BAŞKAN
SONUNA KADAR LATİF BAŞKAN - 3 yıl Önce

Latif birgülden iyisini mi bulacaklar ama ne ne yazıkki göründüğü kadar bazı sonradan Ak Partiye gelenler Latif birgülü istemiyorlar çünkü Ağrıda rahat at koşturamıyorlar kendi işleri olmadığı halde devlet kurumlarının işlerine müdahil oluyorlar ve Latif başkanda bunları yüzlerine vurduğu için bazılarının işine gelmiyor ama şunu bilmeleri gerek Latif siz bir Ak Parti Ağrıda kaybeder ve Latif başkanın ayağını kaydırmak isteyenler ise 2023 seçimlerinde sonuçlar açıklanmadan burdan giderler çünkü kaybedecekler Ak partiye gönül verenleri bir kenara atıp sonradan ne olduğu belli olmayanların bu partiyi çeki düzen vermeye çalışması kabul edilebilir değil

kadı efendi
kadı efendi - 3 yıl Önce

yiğit meydanda belli olur latif birgül o kadar hakkı yendi genel merkeze partisine bağlılığını beyan etti çalıştı.herkes laif birgüle herşeyidiyebilir aa hırsız dıyemez o ona yeter .. illa asalet ....asalet.. asalet

SIRADAKİ HABER