Ak Parti İl Başkan Adaylığı Listesinde Dikkat Çeken İsim

Ak Parti Ağrı İl Başkan Aday listesinde sivil toplum kuruluşlarındaki hareketliliği ve projeleri ile ile öne çıkan ismin siyaset serüveni başlamış oldu.

Ak Parti İl Başkan Adaylığı Listesinde Dikkat Çeken İsim

Ak Parti İl Başkanlığı Aday Listesinde  dikkat çeken isimlerden biride üretkenliği ve projeleri ile sürekli gündemde kalan Melikşah Kökser oldu.
Eğitim ve sasyal yardımlaşma alanlarında faliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşunun içinde yıllarca yer alan MUSİAD başkanlığının ardından halem ASKON Ağrı Şube Başkanlığı görevini sürdüren İş Adamı Melikşah Kökser eğiti ilede diğer adaylar arasında farklılık gösteren bir isim olarak öne çıkıyor.
1976 Ağrı doğumlu olan Melikşah Kökser,1993 Ağrı İmam Hatip lisesinden mezun olduktan sonra yurt dışında sürdürdüğü eğitim hayatını 2009 yılında da Frankfurt’ Mali Müşavirlik Eğitimi alarak tamamladı.5 yıl boyunca Frankfurt’ta Mali Müşavirlik ve Uluslararası Ticaret Hukuku üzerine çalışmalar yapan Kökser daha sonra Türkiyeye döndü.Kökser deneyimlerini hizmete dönüştürmek adına geldiği memleketi Ağrı da basın sektöründede yer aldı.
Sivil toplum hareketlerinin öncülerinden bir olarak öne çıkan Ak Parti İl Başkanlığı müracatı ile başlayan siyaset hayatında da bundan sonra adından sıklıkla bahsettireceğe benziyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2021, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER