AKP'nin Güçperest'leri Sosyal Medya Mesaisinde

AKP li olmanın zorlu mesaisini yaşayan güçperetslerin bir sonraki süreçte kimin paylaşımlarını ve fotoğraflarını kaldıracağı merakla bekleniyor.

AKP'nin Güçperest'leri Sosyal Medya Mesaisinde

Kurulduğu günden beri bir çok ismi kahraman ilan ederek aleyhine cümle sarf edeni vatan haini ilan eden AKP’nin tapınak şövalyeleri şimdilere sosyal medya hesaplarında fazla mesai yaparak Sedat Peker paylaşımlarını silmekle meşguller.

Hükümetlerini devlet zannedip her seçim döneminde ihtiyaç duydukları figüranlara ‘’ismet ‘’sıfatı yükleyip tapındıktan sonra ilk yol ayırımında sosyal medya hesaplarında temizlik başlatan AKP seçmeni bugünlerde Sedat Peker mesaisi yapıyor.

Geçmişte Fetullahçı terör örgütüne her türlü desteği vererek, karşı duranları vatan hainliği ile itham eden aklı kıt AKP liler o döneme ait paylaşımlarını temizlemekle baş edemeyince hesaplarının hacklendiğini iddia ederek yeni hesaplar açmışlardı.

Vatana ihaneti alışkanlık haline getiren AKP’nin güçperestleri Çözüm sürecinde de ihanete hizmet etmekten geri durmamış o döneme ait paylaşımlarını da temizlemek zorunda kalmışlardı.

Bu güçperest vatan hainlerinin bugünlerde sonlanması beklenen Sedat Peker çalışmalarının ardından kimlerin fotoğraflarını ve paylaşımlarını sileceği de merakla bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER