Deva'nın Taşlıçay Kongresi Gövde Gösterisine Dönüştü

Deva Partisi Taşlıçay'a çıkarma yaptı,kongre gövde gösterisine dönüştü

Deva'nın Taşlıçay Kongresi Gövde Gösterisine Dönüştü

Demokrasi ve Atılım Partisi teşkilatlanmasının ardından başlattığı kongre süreci ile Ağrı siyasetinin gündemi olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Patnos İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştiren Deva Partisi bugün Taşlıçay ilçesinde gövde gösterisi yaptı.

Kongre öncesi Taşlıçay da vatandaşla buluşarak esnafı selamlayan Deva Partisi heyeti partililerle birlikte kongrenin yapıldığı Alçel Düğün Salonuna yürüyerek geçti.

Yol boyunca vatandaşların samimi iltifatları ve ilgisi ile karşılaşan DEVA Partisi İl Başkanı Murat Dağtekin ilçe başkanları ve kurmayları ile birlikte katıldığı Taşlıçay kongresinde yaptığı konuşmada ;

Geçtiğimiz hafta Patnos da bugün Taşlıçay da Ufukta iktidarı müjdeleyen diyaloglar yaşadık.Sokağa çıktığımız her yerde vatandaşın ülkenin içinde bulunduğu kötü gidişata dair içinde beslediği umudun adınının DEVA olduğunu her adımımızda hissediyoruz.Bugün burada Taşlıçay’ın dertleri ile hemhal olmuş bir kadronun Taşlıçaylılarla gerçekleştirdiği iletişimle ilçeye ve ülkeye hizmet etmek için talip oldukları görevin bilincinde bir manzara ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz gönül rahatlığı ile Taşlıçay’ımızı Mehmet Zeki Kaya başkanımıza emanet ederek iktidarın yürüyüşümüzün en önemli meşalelerinden birinin ilçemizde her gün daha da büyüyerek ışıldayacağına olan inancımızla bu salondan ayrılırken tüm Taşlıçaylı hemşerilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz, dedi.

Konuşmaların ardından yoğun katılımla gerçekleşen kongrede Mehmet Zeki Kaya üyelerin tamamının oyunu alarak Taşlıçay ilçe başkanlığına seçildi.

banner47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER