Deva Partisinde 2 Yeni Görevlendirme

Ağrı Deva Partisi iki yeni görevlendirme ile şekillenmeye devam ediyor.

Deva Partisinde 2 Yeni Görevlendirme

Murat Dağtekin'in başkanlığında kurulan ve 17 Kasım 2020 tarihinde Genel Başkan Ali Babacan'ın katılımı ile görkemli bir kongre gerçekleştirerek yönetimini oluşturan Deva Partisi Ağrı İl Teşkilatlarında bugün itibari ile iki yeni görevlendirme yapıldı. Murat Dağtekin ve beraberindeki heyetin Genel Merkez ziyaretinde yapılan değerlendirmeler sonucunda kongrede seçilen yönetim listesinde ki iki isme İl Başkan Yardımcılığı görevi verildi.

 Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin yönetimin yeniden şekillendiğine vurgu yaparak bu görev dağılımı bizleri daha güçlü kılmıştır. Bugüne dek sahada ve kurumsal yapılanmamızda üstün gayret ve fedakarlıkları ile öne çıkan iki arkadaşımız genel merkezimizin olurları ile İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişlerdi. Bundan sonraki sürecin Ağrı için daha iyi işleyeceğine olan inancımızla arkadaşlarımıza başarılar diliyor.Sizlerin aracılığı ile tüm çabamızı yaşanabilir bir Ağrı için harcayacağımızın sözünü tekrar kamuoyu ile paylaşıyorum,dedi.

Deva Partisinde İl Başkan Yardımcılıklarına İş Adamı Mehmet Celal Kaya ve Eğitimci Nesim Alpaslan'ın atandığı duyuruldu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER