DEVA Partisinden Sanayi Esnafına Ziyaret

Deva partisi Ağrı İl Başkanlığı meslek guruplarının sorunlarını mercek altına aldı

DEVA Partisinden Sanayi Esnafına Ziyaret

Genel Başkanları Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşen Ağrı İl Kongresinden sonra motivasyonu yükselen Deva Partisi Ağrı İl Teşkilatı çalışmalarına hız verdi.

Derdimiz Ağrı düşüncesi ile yola çıkan Başkan Murat Dağtekin ve Yönetimi kongre öncesi yaptıkları saha çalışmaları ile teşkilatlarının bilinirliliklerini arttırmayı amaçlamış kongre sürecinde beklentilerin üstündeki teveccühde bu çalışmaların meyvesini vermeye başladığını işaret etmişti.

Dağtekin ve yönetimi kongre sonrası saha çalışmalarını kentin sorunları üzerine inşa etmeye başladılar.Deva Partisi Ağrı İl Başkanlığı bu kapsamda ilk olarak Sanayi esnafını ziyaret etti.

Meslek guruplarının sorunlarına ilişkin çalışmalarında yoğunlaşacağın sinyalini veren Deva Partisi basın ofisi ziyarete ilişkin bir basın notu paylaştı.

Paylaşılan basın notunda şu ifadele yer verildi.

Deva partisi olarak esnaf ziyaretleri kapsamında Sanayi esnafının ziyaret edilmesi ve sorunlarının dillenmesi önceliklerimizden olacaktır. Bu kapsamda yapılan ziyafetler neticesinde esnafımız birçok sorudan bahsetti. İş sorunu, ödeme sorunu, mevcut dükkân ve işyerlerin niteliksiz durumu, yetersizliği sorunu ve en önemlisi altyapı sorunu olarak tespit edildi. Yaklaşık 400 dükkânın olduğu, sanayi dışında bina altlarında 200 e yakın esnafın olduğu belirtildi.

Mevcut yapı nitelikleri esnafın işini iyi yapmasına ve doğru hizmetler vermesine engel teşkil ettiği aşikâr bir durumdur.

Ağrının yeni gelişmiş organize bir sanayi alanına ihtiyacı olduğunu göstermektedir. Daha geniş, daha modern ve ihtiyaca cevap verecek yeni alanın planlanması gerekmektedir.

Belediyenin yetkisinde bulunan yüzlerce kişiye ekmek kapısı olan, onca sorunun çözümünde başrol alan sanayi esnafı unutulmuş vaziyettedir.

Deva partisi olarak kendilerine tüm teknik ve planlama çalışmalarında yardımcı olacağımız ileterek çalışmalara başlayacağımızı belirtmek isteriz. Yeniden mevcut sorunları dile getirmekten ve çözüm sunmaktan geri durmayacağız.

Daha modern, daha geniş ve nitelikli işyerleri ve altyapısı tamamlanmış bir sanayi bölgesinin oluşturulması gerektiğini belirtmek istiyoruz. Biz esnafımızın yanında olacağımızı, sorunları dile getirmekten geri durmayacağımızın sözünü veriyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet erdem
Ahmet erdem - 3 yıl Önce

Kim kaale alir bunlari

SIRADAKİ HABER