Ümit Özdağ Ağrı'da 2 İlçe Belediyesini Alacağız

Özdağ Ağrı da 2 ilçede iddialıyız dedi.

Ümit Özdağ Ağrı'da 2 İlçe Belediyesini Alacağız

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ,Denizli Milletvekili  Yasin Öztürk ve beraberinde ki heyetle birlikte Ağrıyı ziyaret etti

Özdağ ve beraberindeki heyet karayolu ile Erzurum’dan Ağrıya intikal etti.İl Başkanı Cengiz Alpaslan tarafından Eleşkirtte karşılanan heyet Partililerle birlikte öğlen yemeğinde buluştu. Özdağ daha sonra Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası,Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Ağrı Barosunu ziyaret eden Özdağ burada Ağrı’nın durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerin ardından Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ Ağrı da yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını başlattıklarını ve 2 ilçeyi İYİ Partili adayların kazanabilecek güçte olduklarını savundu.

Özdağ aday belirlemede İl Teşkilatlarının aday belirlemede etkin rol alacağınada işaret ederek Partimiz yenilenme süreci ile birlikte çok daha sağlıklı bir teşkilatlanma yapısına kavuştu.Bundan sonraki sürecin çok daha verimli değerlendirileceğini ve yerel seçimlerde Türkiye’nin iktidar alternatifi olarak çıkacağını söyledi.

Özdağ Ankara adayınız ‘’Mansur Yavaş’mı’’ sorusuna Ankarayı İyi Parti kazanacak şeklinde cevap verdi.

Özdağ partileri tarafından Ağrı Milletvekili olarak Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün parti tarafından görevlendirildiğini ve Öztürk’ün Ağrı’ya ilişkin tüm sorunları meclise taşıyacağını ifade etti.

Özdağ ve beraberindeki ekip Ağrı Devlet Hastanesinide ziyaret etti.Burada Başhekimle görüşen heyet hastaneyi gezdikten sonra Ağrı’dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER