Doğubayazıt'ta Futbol Resitali

Doğubayazıt'ta kentin iki takımı göz dolduran bir futbol sergiledi.

Doğubayazıt'ta Futbol Resitali

Ağrı’nın BAL’da mücadele edecek olan iki takımı bugün hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın da tirübinde yerini aldığı müsabaka centilmenlik havası içinde oynandı.

Acar maç öncesi iki takımın futbolcuları ile tek tek selamlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ağrı Vefa Spor Kulüp Başkanı Yusuf Kalkan ve Başkan Acar için hazırladıkları formayı takdim ederek jest yaptı.

Şeref tribününde Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ,Doğubayazıt Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Beyter,Ağrı Vefa Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kalkan,Ağrı Vefa Spor As Başkanı Murat Tan ,Doğubayazıt Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Doğan ve Baran Karahan birlikte izlediler.

Maç sonrası açıklama yapan Başkan Acar ;

Kentin tek yürek ve aşkla bir araya geldiği en önemli sportif etkinliklerden biri olan futbolun gençlerimizi spora yönlendirmesi ve uyuşturucu kullanma yaşının 11 e indiği bu süreçte farklı mecralara yönelmelerinin önüne geçmek adına uzun uğraşlar sonucu bu yıl kentimizin Bölgesel Amatör Ligde temsili noktasında bir takım oluşturduk.Bugün şehrimizin bir başka güzide kulübü ile centilmenlikten ödün vermeyen iki takımın müsabakalarını izleme keyfini yaşadık.

17 Nisan da başlayacak olan ligde tüm hemşerilerimizi Doğubayazıt Belediye Spor’umuzun tribünlerin de aynı aşk ve centilmen tavırla görmeyi arzu ediyor. Takımımıza başarılar diliyorum dedi.

Kulüp Başkanı Ahmet Beyter yeni bir takım kurduklarına vurgu yaparak tecrübeli bir ekip ve yeni transferlerimizle 3. Profesyonel Lig hedefi ile kurduğumuz takımımızı hazırlık maçlarında görme şansı yakalıyoruz. Bugün Ağrımızın takımını konuk ettik her iki takımımızın futbolcularına centilmence mücadele ettikleri bu keyifli maç için teşekkür ediyorum ,dedi.

Ağrı Vefa Spor Başkanı Yusuf Kalkan’da maç sonrası yaptığı açıklamada;Bize evimizde oynuyoruz hissini yaşatan Doğubayazıt Belediye Spor’un yönetimi ve teknik heyetine teşekkür ediyorum.Aynı gurupta mücadele edeceğimiz kentimizin takımına da başarılar diliyorum ,dedi.

Saat 13:30 da Doğubayazıt İlçe Stadyumunda geröekleşen müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER