Takımın Adını Değişsek Ağrıları Diner mi?

Bu kez dolandırmadan, eğip bükmeden açık ve net bir şekilde yazacağım.
Anlaşılan futbola da siyaset bulaşmış.
Ama bu siyaset üstü bir durum, bu bir izzet-i nefs meselesi.
Çok değil daha 2 hafta önce bütün bir memleket sokaklara döküldü ve bu memleketin adını taşıyan takıma sahip çıkılsın diye sloganlar atıldı, sayın Vali beyden istekler dile getirildi belli sözler alındı ve istifasını açıklayan başkan göreve döndü.
Buraya kadar her şey yolunda öncesi çok çetrefilli, değil elini gövdesini taşın altına koyan bir başkan var.
Bıçağın kemiğe dayandığı noktada herkesin uyanması için bir hamle yaptı, o kadar gönül vermiş ki zorla göndermeye kalksanız gitmez aslında. Bir hedefi var bu takım, bu memleket için bir umudu var. Yolu açık olsun.
Geçen haftadan sonra bazı sözler alındı yazdık, çizdik herkes haberdar. Tesis hızlıca bitirilecek Ağrıspor'a devredilecek, kampanya başlatılacak herkes destek verecek falan.
Ve zaten o kalabalığı görünce insan bir heyecan yaşıyor orada bulunan insanların her biri bir çay parası verse en az on bin lira toplanır diyorsun.
Başkanla görüşüyorum toplamda gelen para yüz kırk lira. Evet yanlış değilim hepi topu yüz kırk lira. Banka hesabına aktarılan para bu.
Sağ olsunlar sonradan kasaplar birliği üç bin lira nakdi yardım yapmış. Bu memleketin esnafı bu kadar mı? Dediğimde Mehmet Yıldırımdan harika bir haber alıyorum. Doğubeyazıtta Arkoz madencilik yüzbin lira göndermiş takıma. Bunlar birer başlangıç değil mi? Sayın Abbas Aydının bazı girişimleri olduğunu biliyoruz devamının da daha güzel olacağından eminim. Ve Hacı Kemal Atmacanın yeni tesis için 12 adet televizyon ve forma sözü var.
Ama şunları da bilmenizde fayda var bence.
Takımın 11. Ve 12. Ay da toplam da dörtyüzatmış bin lira ödemesi var. Takım her galibiyetinde otuzyedi bin lira teşvik primi var.
Acilen tesisin bitmesi stadın açılması bilet satışlarının başlaması. Ve takım için artık 12. Adamın elini cebine atma zamanı gelmiştir. Beş lira on lira fark etmeksizin, herkesin Ağrıspor’a sahip çıkma zamanı gelmiştir. Agri04haber.com sitesi olarak bugün itibari ile herkesi bu seferberliğe davet ediyoruz. Ağrısporumuzun hesap numarasını paylaşacağım. Az çok demeden herkes gönlünden koptuğu kadar göndersin lütfen. Bu konunun en yakın takipçisiyim, Takımın renklerinin sarı lacivert olmasına vesile olan bir yönetici Muhsin Cücü dayım olur. Yıllarca büyük kaptan lakabıyla anılan takım için ter akıtan Sıddık Avcı babam olur. Ne olur bu kez her şey güzel olsun, muhabbetle...
Ağrıspor hesap numarası:
Garanti bankası Ağrı şubesi
Ağrı 1970 spor
Tr40 0006 2001 1060 0006 2978 22
YORUM EKLE
YORUMLAR
cadde
cadde - 5 yıl Önce

Orijinal Ağrıspor forma rengi sarı siyahtır. Zamanın valisi istedi diye sarı lacivert olması hiç güzel değil...

AğrıSpor
AğrıSpor - 5 yıl Önce

Takımın renkleri kurulduğu 1970 yılından beri Sarı Laciverttir.