Ağrı Şehidini Göz Yaşları ile Uğurladı

Ağrılılar Şehidini gözyaşları arasında toprağa verdi.Pkk aleyhine sloganlar atıldı.

Ağrı Şehidini Göz Yaşları ile Uğurladı

Ağrı’nın Tutak İlçesi Akyele Köyü Nüfusuna kayıtlı Şehit Uzman Piyade Er Ömer Güç son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 18 de Hakkari’den Ağrı ya getirilen Şehit Ömer’ün Naaşı Güç Ağrı Havalanındaki karşılamanın ardından Tutak Devlet Hastanesi Morguna götürülmüştü.

Bu gün saat 11:30 da Tutak Devlet Hastanesi Mogundan alınan Şehidin Naaşı vatandaşların tekbirleri eşliğinde Tutak 15 Temmuz Şehitler Meydanına getirildi.Yol boyunca Kahrolsun PKK,Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganları eşliğinde tören alanına getirilen Şehit Ömer Gün’ün Cenaze Namazı Cuma Namazını Müteakip burada kılındıktan sonra Baba evinin olduğu Akyele Köyüne götürüldü.

Binlerce Ağrılının katıldığı cenaze merasiminde Şehit Ömer Güç gözyaşları içinde toprağa verilirken,Şehidin kızkardeşleri ve annesinin ağıtları yürekleri yaktı.Nizemettin Güç’ün 3 çocuğundan tek erkek olan Ömer Güç 23 yaşında ve bakardı.

Güç Dün Hakkari Çukurca da Güven Üs Bölgesinde PKKlı teröristlerin havan topu saldırısı sırasında 5 arkadaşı ile birlikte yaralanmış olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit düşmüştü.

Şehit Ömer Güç'ü son yolculuğuna uğurlandığı törene  Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat,Ağrı Vali Yardımcısı Onur Kükçü,Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir,Taşlıçay Kaymakamı Ejder Demir,12. Mekanize Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli,Ağrı İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız,Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi ,Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve çok sayıda vatandaşkatıldı.

Foto Haber ;Solmaz Kılıç,Taner Söylemez

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER