Müezzin Eşini Boğarak Öldürdü

Karı kocanın kavgası ölümle sonuçlandı

Müezzin Eşini Boğarak Öldürdü

Daha önce birçok kez  şiddet gördüğü gerekçesi ile polise başvuran Özlem Güneş ,Eşi Zülküf Güneş ile yaşadığı son kavgada eşi tarafından  boğularak öldürüldü.

Özlem Güneş'in katili Zülküf Güneş boğarak öldürdüğü eşi Özlem Güneş'in kendisini boğazından bıçakladığını sonrasında kendisininde boğarak öldürdüğünü söyledi.

İzmit'te tartıştıı Eşini öldürdükten sonra cesedi başında bekleyen Zülküf Güneş, sabah olunca polis ekiplerini arayıp teslim oldu. Olay saat 03.00 sıralarında 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi.

banner47
Bir camide müezzinlik yapan Zülküf Güneş, aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen din görevlisi eşi Özlem Güneş ile yaşadıkları evde tartışmaya başladı.İddiaya göre, tartışmanın şiddetlenmesiyle Özlem Güneş, mutfaktan aldığı bıçağı eşi Zülküf Güneş'in boğazına sapladı. Boğazından yaralanan Zülküf Güneş, daha sonra eşi Özlem Güneş'i boğarak öldürdü.

Olayın ardından saatlerce cesedin başında bekleyen Zülküf Güneş, gün aydınlanınca polis ekiplerini arayıp kendini ihbar etti. İhbar üzerine Güneş ailesinin yaşadığı eve polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Özlem Güneş'in öldüğünü belirledi. Zülküf Güneş ise, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Zülküf Güneş hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER