OĞUZ DOĞANAY’DAN RUHUNUZU YANSITAN DÖVMELER VE ÖZEL TASARIM TAKILAR !

Dreamer Tattoo ‘da kişiler isterlerse sevdiklerinin bire bir fotoğraflarını  isterlerse  kendilerini özel hissettirecek özel tasarımları dövme olarak yaptırabiliyorlar. Dövme yaptırmak istemeyenler için ise sanatçı özel takı tasarımları yapıyor.

OĞUZ DOĞANAY’DAN RUHUNUZU YANSITAN DÖVMELER VE ÖZEL TASARIM TAKILAR !

Türkiye’de dövme sanatı ve takı tasarımı alanındaki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren önemli isim Oğuz Doğanay  Bakırköy’deki stüdyosu  Dreamer Tattoo’da yaptığı dövmeler ile insanların hayatlarına sanatsal dokunuşlarda bulunuyor.

Dövme sanatının ülkemizdeki önemli  temsilcileri arasında gösterilen  başarılı sanatçı dövme sanatını “ Her ne kadar günümüzde dövme yaptırma istemini, kişisel süslenme ve modayla ilişkilendirsek de dövme sanatı aslında kişinin ruhunu yansıtan bir sanattır.Vücudunuzu süsleyen dövmeler bedeninize anlam katmalı.Sıradan olmamalı.” şeklinde açıklıyor.


Gerçekçi dövme sanatı

1991 yılında Bakırköy’de doğan Oğuz Doğanay mimarlık bölümünden mezun oldu.2008 yılında dövme sanatına olan ilgisi sonucu girdiği meşakkatli yol onu günümüzün adından sıkça söz edilen, basında ve haberlerde uzmanlığına başvurulan başarılı bir dövme sanatçısı haline getirdi. Başarılırının örneği olarak Türkiye’nin en büyük dövme malzemesi tedarikçisi kendisine sponsor oldu.

Türkiye’de Realistik dövme sanatını icra eden ender isimlerden biri olan sanatçı bu alandaki başarılı eserleri ile ülkemizde Realistik, gerçekçi dövme sanatının gelişmesinde önemli rol oynuyor.


Avrupa Standartlarında Dövme Hizmeti

Oğuz Doğanay, Dreamer Tattoo isimli stüdyosunda hijyen ve sterilizasyon kurallarından taviz vermeden  Avrupa standartlarında yüksek kalitede sanatsal dövmeler yapıyor. Bugüne kadar  bir çok ünlü isim için dövme yapan sanatçı,  vizyoner bakış açısı, innovatif yaklaşımı ve multidisipliner yönetim anlayışı ile tanınıyor. Doğanay, İnsanların sıradan dövmeler yaptırması yerine kendilerini ifade eden ve kişiliklerini yansıtan yada sevdikleri ile ilgili anlamlı dövmeler yaptırmasını tercih ediyor.

Kişiye özel dövme ve takı kombinleri


Dreamer Tattoo ‘da kişiler isterlerse sevdiklerinin bire bir fotoğraflarını  isterlerse  kendilerini özel hissettirecek özel tasarımları dövme olarak yaptırabiliyorlar. Dövme yaptırmak istemeyenler için ise sanatçı özel takı tasarımları yapıyor. Bu takı tasarımları özellikle dövme ile kombin şeklinde olabiliyor. Örneğin çiftlerden biri dövme ile sevdiği kişiyi ölümsüzleştirebiliyorken diğeri ise  özel tasarım emsalsiz bir takıda sevdiğini taşıyabiliyor.


Siz de kendinize özgü anlamlı dövmeler yaptırmak yada sevdiklerinizi vücutlarınızda taşıyarak onları ölümsüzleştirmek istiyorsanız, dövme ve takı sanatının ünlü ve başarılı ismi Oğuz Doğanay iletişime geçerek özel dövmeler ve takılar yaptırabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER