Öztürk;Ağrı'nın Kararı ''Tamam''

Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk Gazetemizi ziyaret etti

Öztürk;Ağrı'nın Kararı ''Tamam''

Ağrı 26. dönem Milletvekili ve 27. dönem Hdp Milletvekili Adayı Dtk Eş Başkanı Berdan Öztürk Hdp İl Başkanı Yeliz Karaaslan ,Dbp İl Başkanı Bahattin Temel ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Hdp Adayı Berdan Öztürk burada gelişen sohbette satır aralarında şu ifadeleri kullandı;

Basın özgürğünün ihlallere uğradığı, konuşanların susturulduğu bir dönemde şahsınızda objektif çalışmalar sürdürme gayreti içinde olan Ağrı Basına teşekkürlerimi sunmak istiyorum dedi.Öztürk ;Türkiye ne Suriye ne Irak nede başka bir Orta Doğu Ülkesi değildir. Halkların demokrasiyi özümsemiş olması Ortadoğu terkibi tek adam dayatmacılığını kabul edilmez olarak görmüş ve bu noktada kararını vermiştir.

Türkiye dibe vurmuş ekonomik sebeplerle ,kısıtlanmış özgürlüklerle ,barışa susamışlığı ile Tamam da karar kılmış ve sandığın önüne konacağı 24 Haziran'ı sabırla beklemeye koyulmuştur.

 Sahaya süreceğimiz arkadaşlarımızın neredeyse tamamının cezaevlerinde olması seebebi ile sahada istediğimiz performansı sergileyemesekte bu kısıtlı süre ve kasıtlı engellemelere rağmen  çalışmalarımızla potansiyelimizi  sizin seçim sürecinin başlangıcında yapmış olduğunuz 2buçuk Hdp, 1 buçuk Akp tespitinizin çok ötesinde bir noktaya taşıdık. Şunu rahatlıkla ifade edebilirm ki bu gün Ağrı da sizin mukayesenizi baz alırsak 3,25 Hdp 0,75 diğer partiler vardır ve yine gözlemlerimize dayanarak şunu ifade etmek isterim ki 0,75 paydasına yakın olan Akp değil ,Chp,Saadet Partisi ve İyi Partiden oluşan Millet İttifakıdır. 

Ama biz 4-0 da ısrarcıyız son süreçte bunuda başaracağımıza inanıyoruz,dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER