Ağrı Belediyesi'nde İşler Sarpa Sarıyor

Ağrı Belediyesinde işler sarpa sarıyor

Ağrı Belediyesi'nde İşler Sarpa Sarıyor

DİSK Bölge, Ağrı Genel İş Başkanı Ersin Erincik’ten Ağrı Belediye Meclis üyelerine istifa çağrısı geldi.

Erincik, bugün Belediyeyi idare edenlerin beş yıl sonra aramızda ayrılacağını ama meclis üyeleri ile yine yüz yüze kalacağımızı ifade ederek böyle bir utancın arkasında olmamalarını ifade etti.

Bilindiği gibi toplu sözleşme için arabulucuya giden sözleşme tasarısı geçtiğimiz Cuma günü Erzurum’da yapılmış Ağrı Belediyesi bu oturumda da katılmayarak masadan kaçmıştı.

Erincik, Belediye Meclis üyelerine Karaköseli’lik ruhu ile çağrıda bulunarak, Sayan ve ekibine turist muamelesi yaptı.

Ersin Erincik kişisel sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ‘Ağrı Belediyesi meclis üyeleri daha fazla duyarsız kalmayın. belediye şirketi emekçilerine sahip çıkın. emek sermaye kavgasınâ Yani bu kutsal kavgaya dahil olun ya da istifa ediniz. çünkü mevcut belediye yönetimi kendileri ile birlikte sizleride yıpratıyorlar. Neticede belediyeyi yönetenler 5 yıl sonra ağrıyı birâkıp terk edecekler. yine Biz bize kalacağız yüze bakacağız şimdilik Sizin desteklerinize ihtiyacımız vardır. gereken duyarlığı gösterceginize işçiler olarak bekliyoruz. Çünkü hala vaktimiz vardır bize arabuluculuk yapın. bu bu seslenişimize kulak veriniz.’sözlerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 19:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
kendim ettim kendim buldum
kendim ettim kendim buldum - 5 yıl Önce

şarkıyı seslendiren seslendiren ersin erincik. kendim ettim kendim buldum

SIRADAKİ HABER