Hazal Aras Temizlik Seferberliğinin Startını Verdi

Ağrı Belediyesi Başkanı Hazal Aras hedefimiz; “Halkımızla el ele vererek her hafta bir mahallemizde temizlik kampanyası başlatmak” dedi.

Hazal Aras Temizlik Seferberliğinin Startını Verdi

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras  tarafından tüm Ağrı halkına yapılan çağrı sonrası mahallelerde temizlik kampanyası başlatıldı. Ağrı’da temizlenecek ilk mahalle olarak 100. Yıl Mahallesi belirlenirken, temizliğe Ağrı Belediyesi ekipleri, şehirde bulunan sivil toplum örgütleri, sendikalar ve vatandaşlar katıldı.

Ağrı Belediye Eş Başkanı Hazal Aras’ın öncülüğünde başlatılan temizliğe katılım oldukça yoğun oldu. Tüm ekiplerle birlikte çöp toplayan Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras, tüm mahalleleri çöpten kurtaracaklarını söyledi.

Temiz bir Ağrı için mücadele edeceklerini ifade eden Başkan Hazal Aras “Halkımızla birlikte şehrimizi temizlemek için bugün bir başlangıç yaptık. Katılan herkese halkımız adına teşekkür ediyorum. Mahalle ve sokaklarımızda binlerce ton çöp çıkardık. Artık bundan sonra ki görev vatandaşımıza düşüyor. Şehrimizin temizliğine birlikte dikkat edeceğiz. Hep söylediğim gibi bu şehri hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Program kapsamında çöp toplayan Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’a özellikle mahallede bulunan kadınlar ayrı bir ilgi gösterirken, Başkan Aras okuldan dönen çocuklarla da sohbet ederek hepsine gofret ve çikolata ısmarladı. Yanına gelen mahalle halkından sorunları da dinleyen Başkan Aras, sorunların çözümü noktasında çalışacaklarının sözünü vererek mahalleden ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İşsiz Üniversiteli
İşsiz Üniversiteli - 2 hafta Önce

Asıl personel temizliği yapmak lazım yıllardır belediyeyi yiye yiye bitirdiler artık yeter şimdi liyakatli memleket sevdalılarının zamanı geldi eski yönetimin liyakatsiz torpilli çalışanlarına by by by

Sevgi aras
Sevgi aras - 2 hafta Önce

Agrı gerçek belediye başkanına kavuştu

Kul
Kul - 1 hafta Önce

Hazal Hanım şu asfalt işini çözün 100 yıl başkansınız.

Adem
Adem - 1 hafta Önce

Sayın aras şehrin en büyük sorunu trafik sizden mega değil ama sosyal projeler bekliyoruz

Ali Yılmaz
Ali Yılmaz - 1 hafta Önce

İcraat görelim var mı proje
temizlik mi o iş maaşlı personelin görevi mecbur yapacak
Çöp toplarken reklam mı yapıyorsunuz yapmayın nsanları güldürmeyin

Necati elden
Necati elden - 2 hafta Önce

Keske fevzi cakmak mahalesinide temizleseniz bide imar katinida belirtseniz cok guzel olacak imar haki az oldugundan hic bir mutahit giremiyor bunu biraz yukseltseniz inan 1 yilda cok farkli olacak hayrlisi diyelim Allah kolaylik versin insAllah

Adem
Adem - 1 hafta Önce

Allah sonumuzu hayr eylesin.

Adem
Adem - 1 hafta Önce

Batıkentte sebze pazarı yok hafta sonları kurulabilir.


SIRADAKİ HABER