Ağrı Belediyesine Çağrı

Site sakinleri çocuklarının uğraması muhtemel kazalara karşın Ağrı Belediyesine çağrı da bulundu

Ağrı Belediyesine Çağrı

Rol Sitesi Sakinleri Ağrı Belediyesine seslendi.

‘’Çocuklarımız ölmesin’’

Ağrı Merkez Fırat Mahallesinde bulunan Rol Sitesi sakinleri kuruluşlarından buyana çözüm üretemedikleri park sorunu için Ağrı Belediyesine çağrıda bulundu.

Site Sakinleri adına konuşan Selami Demirci ; Sitemizin temelinin atıldığı dönemde hemen sitemizin ön kısmında bulunan alanın Ağrı Belediyesi tarafından yeşil alan olarak tahsis edildiği ve en kısa sürede çocuk oyun parkı ve sosyal donatılar inşa edileceği ifade edilmişti.

Yaklaşık 10 yılı aşkın geçen süre zarfında gerek mahalle muhtarı ve gerekse bu süreçte Ağrı Belediye Başkanlığını yürüten tüm başkanlara sorunumuzu iletmemize rağmen henüz bir çözüme kavuşturulmadı.

Burası şehirle arasında uluslar arası yol olan bir muhit çocuklarımız en yakın parka giderken bu yoldan karşıya geçiyorlar ama ne bir yaya geçidi ne alt geçit nede üst geçidimiz var.

Bize Musa Işın döneminde alt geçit projesinden bahsettiler ama Işın gittikten sonra o projede rafa kalktı.

Yıllardır mevcut belediyeler park yapılacak dediler ama bir çözüm olmadı.

Park bahçe müdürüyle görüştük başkan yardımcısı ile görüştük ama sonuç alamadık.

Çocuklar ana yoldan karşıya geçip eski devlet hastanesinin yanında ki park gitmek zorunda kalıyorlar bu da can güvenlikleri için sıkıntı teşkil ediyor.

Ağrı Belediyesinden rica ediyoruz bu çalışmayı hemen hayata geçirsinler biz sadece ‘’çocuklarımız ölmesin istiyoruz’’ çok şey mi istiyoruz.

Yine binaların hemen bitişiğinde halen işler halde bir ahır var. Oda kaldırılacak denildi ama halen yerinde duruyor.Çereye yaydığıı koku ve kirlilikten dolayı hastalık endişesi taşıyoruz.

Bu konuya ilişkin bir çözüm de bekliyoruz’’ dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Belediye
Belediye - 5 yıl Önce

Belediyeye dilekçe ile başvurmamıza rağmen burda araçlar hız yapıyor hız engeli atın dediğimiz halde sadece dolmuş durağına attılar ondan yine araçlar hiz yapıyor binaların olduğu yere atmadılar yetkili atakan beyle görüşmemize rağmen hiç bir yardımda bulunulmadı ve gereği yapılmadı neymiş dolmuşcular kabul etmiyormuş her akşam ve gündüz burda hız denemesi yapıyorlar ancak belediye dolmuşun yolcu indirip bindirdiği yere hız engeli koyuyor arkadaş zaten orda araçlar duruyor kiminle dalga geçiyorsunuz siz

Ozan
Ozan - 5 yıl Önce

Ne belediyesi arkadaş seçilen bey efendi verdiği vaatleri ilk yılında yarısını yapacaktı. Peh peh peh ne yapma sayın belediye başkanı ancak reklam yapsın bide kararlı bir şekilde dünyanın en büyük köyü yapacak agriyi. Allah sorsun sizden ne diyelim. Bu siteye gelirsek ne muhtar uğraşır nede belediyeden bir kişi gelir hiç kusura bakmayın ama böyle.

İsa tek
İsa tek - 5 yıl Önce

biz sadece ‘’çocuklarımız ölmesin istiyoruz’’ çok şey mi istiyoruz.

Lütfen burayı düzeltin yanlış yazmışsınız

Kobra Oo4
Kobra Oo4 - 5 yıl Önce

Yapi denetim rusatin bir fotokposini alamadik belediyeden
Belediye Çalışanlar a seminer verilmeli
Birbirlerinden Habersiz çalışıyorlar
Vatandaşın bir işini yapamayan belediye hizmette yapmaz

Zeynep Akpolat
Zeynep Akpolat - 5 yıl Önce

Fırat mahallesine park şart .lütfen yapılsın

04
04 - 5 yıl Önce

Bu baskana guvendik inandik buda bos cikti hic biseyde yapmaz oyle goruniyor agrinin kaderi bu yazik bu memlekete insanlarimiza yazik bunu hak etmiyolar Allah sorsun insaAllah

O4
O4 - 5 yıl Önce

Savcı sayan bu işi çözer.

SIRADAKİ HABER