Ağrı Spor Güle Oynaya

Ağrı 1970 Spor liderliği geri aldı.

Ağrı Spor Güle Oynaya

Bölgesel Amatör Ligi 1. Gurubunda mücadelesini sürdüren Ağrı 1970 Spor bugün evinde ağırladığı Mardin Büyükşehir Belediye Spor’u 2 -0 lık sonuçla puansız gönderdi.

Ağrı 1970 Spor’un 9000 dolaylarında seyirci karşısında oynadığı müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Barikat 04 ün öncülüğünde Spor Lisesi ve OSB Lisesi öğrencilerinin de toplu olarak trübünde yerini aldığı maçta 2. Yarının 60. Dakikasında Emrah Turan’ın goOLÜ İLE 1-0 lık üstünlüğü yakalayan takımımız 72. Dakikada konuk ekip Mardin Büyükşehir Belediye Spor kalesinde oluşan karambolde Mardin Sporlu futbolcunun kendi kalesine attığı golle skoru 2-0 a taşıdı. 90 dakika boyunca baskılı oynayan Ağrı 1970 Spor 2 golle 3 puanı ve 8 hafta lider görürdüğü gurupta yeniden 3 puan farkla liderlik koltuğunu aldı.

Ağrı 1970 Spor Kulübünün Teknik direktörü Seyithan Özdaş maç sonunda yaptığı açıklamada ;herkese karşı tek başımıza mücadele etmek zorunda kadık bugün bu maç bizim için çok önemliydi ve biz bu maçla liderliği tekrar devraldık ilk yarının son maçınıda alarak devreyi 1. Olarak kapatmak istiyoruz,dedi.

Maç sonrası Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın Soyunma odasına inerek futbolcuları tebrik etti.Aydın futbolculara galibiyet primi sözü de verdi.

Trübünde liseli öğrencilerin yoğunluğu dikkat çekerken Hdp Milletvekili Abdullah Koç'un da taraftarlar arasında maçı izlediği görüldü.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 18:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahattin Kayan
Bahattin Kayan - 5 yıl Önce

Tebrikler başarınızın devamını diliyorum.

SIRADAKİ HABER