Fenerbahçe Taraftarı Kayseri Tribünlerinde Aynı Tezahüratı Yapacak

Kayseri 2. İdare Mahkemesi aldığı kararla Kayseri il güvenlik kurulunun akıl almaz tarafgirliğinin önüne geçerek hukuk dışı uygulamayı sonlandırdı.

Fenerbahçe Taraftarı Kayseri Tribünlerinde Aynı Tezahüratı Yapacak

Fenerbahçe tribünlerinin geçtiğimiz hafta sonu hükümeti protesto ederek istifaya davet etmesi sonrası Cumartesi kayseri deplasmanına gidecek olan Fenerbahçeye seyirci yasağı getirilmişti.

Fenerbahçe’nin Cumartesi günü çıkacağı Kayseri deplasmanı için Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan ve being sport’un duyurduğu ‘’ Yukatel Kayserispor x Fenerbahçe karşılaşmasına, misafir takım seyircisinin alınmayacağı açıklandı.’’ kararına ilişkin Kayseri 2. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İl Güvenlik kurulunun bu akılalmaz tutumu 2. İdare mahkemesi tarafından durdurularak mahkemenin kadıya mülk olmayacağının mesajı verildi.

İl Güvenlik kurulunun almış olduğu bu siyasi karar ülkede liyakatsizliğin hangi boyutlara ulaştığının en güzel örneği olarak spor tarihine de kara bir leke olarak geçti.

Cumartesi oynanacak olan Fenerbahçe Kayseri maçında Fenerbahçeli taraftarların hükümeti protesto etmesinin meşru hakları olduğu da mahkeme kararı ile bir kez daha ilan edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Teyyareli
Teyyareli - 1 yıl Önce

Taner bey geçen şöyle yazmıştı "KIZILAÇ" ne kadar doğru bir tespit. Cahil, görgüsüz, kültürsüz insanlar istifa eder mi hiç? İnsan canıymış, 50 bin kişi ölmüş, 11 şehir harap olmuş, kimin umurunda. Kolaysa bunlara istifa et de, seni hemen fetöcü, pkkci, amerikancı, dıj güşlerci ilan ederler. Kızılaç mantığı biz dünyayı yönetiyoruz, dünyayı gücüyüz diyor ama hrr felakette küçük çocuklarına kumbaralarına göz dikiyor. Madem azametli, kudretli bir devletsin, bu çocukların içinde 200, 300 lira olan kumbaralarına nasıl muhtaç olursun? Bin yıllık bir devletin kasasını boşaltmışlar. Her felakette yardım dileniliyor.

SIRADAKİ HABER