Palamut İttifakı

Ağrı’da sosyal medya üzerinden yazdıkları ile tebessüm ettiren isim Zeyit Haykır ilk köşe yazısında PALAMUT İTTİFAKI’nı anlattı

Palamut İttifakı

Yoldaşlarım..

Türkiye'de 4. Ittifak da kurulunca (Muharrem ince öncülüğünde kuruluyor) Bizde Güner abi öncülüğünde Besim Tibuk ağabey yani ,Liberal Demokrat Parti ile birleşme kararı aldık..

Palamut ittifakı adı altında seçimlere gireceğiz..

Bilindiği gibi biz Fakir Fukara partisi (FFP) olarak herhangi bir amblem kullanmıyorduk ,zaten bizim bir merkez ofisimiz bile yoktu.

Güner abinin birikimlerini ; abi ben partimiz için çok güzel bir bina buldum diyerekten paranın tamamını Ganyan da batırınca binasız kaldık .

Ama çok şükür imanlıyız binasız kalmak imansız kalmaktan iyidir diyerekten O donem Guner abiyi ikna etmiş konuyu da kapatmıştım.

Peki neden Besim Abi çünkü parti ambleminde Palamut vardı eee bizim 1 Milyar yıllık tarihimizde de Palamut garibandan, ezilenden ,mazlumdan yana kullanılan bir simge olduğu için evet dedik.

Amblem ve aday olmak üzere tüm alanlarda mutabakatta vardık aday olarak da Cezmi Şahin ağabeyimizde karar kıldık.

Her ne kadar Sefa Sünbül ve Emrah Çeçen aday noktasında "Cezmi 3.kez aday olamaz kardeşim bu doğru bişi değil" diye muhalif oldularsa da Güner abinin "Dinleyin Ulan Develer Ağrı'da en büyük benim" felsefesi gereği bu iki arkadaş geri adım atmak zorunda kaldı.

Düşük bütçeli bir parti olmamız ve Besim abinin de gençler valla benim emekli aylığımdan başkada bir gelirim yoktur deyince bizde 6 Mart itibarı ile Palamutlar yalnız değildir kampanyası başlatıyoruz..

Haydi Türkiye sende bize katıl..

IBAN 0847623459876525600008653

Yatırılacak hesap Zeyit Haykır.

Benim adıma para yatırdığınız da ‘’Dikkat dolandırıcılara yönlendiriliyorsunuz ‘’mesajı alırsanız dikkatte almayın bu tamamıyla Soros’ un Çocukları ile Rambo’nun çocuklarının bize karşı yürüttüğü bir karalama operasyonudur.

Kamuoyuna saygılarımızla..

Palamut İttifakı..

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat kilic
Murat kilic - 1 yıl Önce

Hani hersey çok guzell olacaktii..

Ben
Ben - 1 yıl Önce

Aslında Zeyd kardeş imkansizliktan harcanan çok ciddi bir yetenek ama bu yazısında dağıtmış toparlayamamış ne kendisini nede yazısını..gibi

SIRADAKİ HABER