AKP Ağrı İl Başkanlığına Orhan Güngör Atandı

Seçime sayılı günler kala boşta bulunan AKP Ağrı İl Başkanlığına mevcut kadronun devamı yönünde Orhan Güngör getirildi

AKP Ağrı İl Başkanlığına Orhan Güngör Atandı

2023 Genel seçimlerde aday olmak için AKP Ağrı İl Başkanlığı görevinden istifa eden Halil Özyolcu’dan boşalan koltuğa yardımcısı Avukat Orhan Güngör atandı.

Güngör’ün il başkanı olarak atanması AKP Genel Merkezi tarafından seçim arefesinde yeni bir teşkilatlanmanın yaratacağı kaosun önüne geçmek olarak yorumlanırken diğer taraftan Halil Özyolcu’nun yerini perçinlediği şeklinde yorumlandı.

AKP’ye yakın isimler kulislerde Halil Özyolcu yada Savcı Sayan’ın bu atama ile birinci sıra adayı olmasının kesinleştiği şeklinde yorumlar yapıldığını ifade etti.

Orhan Güngör Kimdir

1972 Ağrı'nın Hamur ilçesinde doğan Orhan Güngör , ilk orta ve liseyi Ağrı ilinde tamamladı.

İstanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezun olup, 1998 yılında ağrı ilinde avukatlık mesleğine başladı.

Ağrı Barosu yönetimlerinde çeşitli kademelerde görev yaptı.

Av. Orhan Güngör , evli iki çocuk babasıdır

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

AKP de kim aday olursa olsun boş çünkü pandemide 1 maskeye muhtaç kaldık patates soğan kuyruğuna girdik sıvı yağ bulamadık ayağımıza çarık sırtımıza çul bulamadık yakacak kömür alamadık elektrik faturası belimizi kırdı fakirin sofrası olan makarna bile lüks oldu çocuğuma okul harçlığı veremediğim için okul forması alamadığım için okuldan almak zorunda kaldım kahvede çay 3 lira olmuş bu yüzden çarşıya çıkamıyorum ekmek 4 lira et 200 lira olmuş ağzımızın tadını kaçırdınız açlığa yoksulluğa perişanlığa mahküm eden AKP ye hangi aklı selim oy verir sakın sakın sakın benden oy istemeyin vAllahi billahi tAllahi ağzınıza kar küreği i yersiniz haberiniz olsun

Hacı Nazım
Hacı Nazım - 1 yıl Önce

Ağrıda etin kilosu 220TL oldu..Artık AKP ye Ağrıdan oy yok..Oy verende imanını sorgulasın...

DİYADİNLİ
DİYADİNLİ - 1 yıl Önce

Başknlık Orhan beye hayırlı olsun.Ama Halil Özyolcunun hilesini herkes duysun.3 aday Reisin huzuruna çıkarılıp mülakat bittikten sonra Özyolcu eski başkan olarak içeri alındığında Reise Sedat ve Latif bey SS nin düşmanları bunlardan birine başkanlık verildiğinde kaos olur iftirasını atıp başkanlığı Orhan beye aldırıyor.
Dışarı çıktıklarında Erkan Kandemir ve Metin Bulut Özyolcuya hakaret ediyor ve sen hiçdürüst değilsin bunun bedelini ödeyeceksin diyorlar.
Özyolcu çıkışta Sedat ve Latif beye siz Diyadinlisiniz siz İl Başkanı olamazsınız diyor.DİYADİNLİLER SANA BU HİLENİN VE DİYADİNLİLERE OLAN NEFRETENİN BEDELİNİ ÖDETECEK BİLESİN.
Aynı hileyi daha önce Adnana Karacaya da yapmış birisin.Sen hırsın için babaN ve kardeşlerinle dahi konuşmayan bir adamsın Ağrı halkı sana da Şovmene de haddini bildirecek.
f bet S

SIRADAKİ HABER