Canınız Sağolsun

Fethiye de 3-1 kaybettiğimiz maç sonrası çalakalem

Canınız Sağolsun

Maç öncesi tatsız bir sataşmaya şahit olduk maalesef sosyal medya üzerinden takımın bugüne geldiği her

Deniz Budak Ağrı Spor’un ( ben 1970 i araya sıkıştırmayı çok sevmiyorum) bugünlere elbirliği ,gönül yorgunluğu ile taşınmasının her merhalesinde teri ve emeği olan aynı zamanda (bana göre) reklam yüzü,yaşam koçu,pozitif yüzü olan bir arkadaşımız.

Kurumunun sunduğu katkılarında göz ardı edilmemesi gereken bir ismi.

Artvin Hopa Spor maçı sonrası trübünlerin bir tezahüratına sosyal medya hesabından tepki vererek yakışık almadığını dilendirecek kadar inandığını yaşayan yiğit bir tavır.

Yarın selamı sabahı kessek doğrusundan vazgeçmeyeceğine kefil olacağım bir arkadaşım ve ben üzülerek günlerce yanlışa itirazı nedeni ile Deniz’e yönelik linç girişimini izledim sosyal medya hesaplarından,taraftar guruplarından.

Taraftarın hep bir ağızdan küfrünü sineye çekip Ağrı Spor aşkıyla mücadeleden vazgeçmediğine, kutlamalarda yaşanan olumsuzluklara rağmen pes etmediğine, şahitlik etmiş biriyim Deniz’in.

Bu münasebetle taraftar guruplarına şunu hatırlatmak isterim ki ;sizler Ağrı’nın çocukları terörden,uyuşturucudan uzak enerjisini trübünlerde memleket sevdasına dönüştürsün istediğiniz çocuklar için yola çıktığınızı iddai etmiştiniz değil mi ?

Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum ?

Haftaya evimizdeyiz ve ben taraftar guruplarının Karaköse aşkı ve futbol sevdası ile sadece sevdamıza dair tezahüratlarının yanında Deniz’i de bağrına basacaklarına ,emeğini alkışlayacaklarına inanıyorum ,umarım yanılmam.

Maça gelince sanırım bu maçta kaybetmemize ençok gurbetteki hemşerilerimiz kahrolmuştur ama sağlık olsun canınız sağolsun canımız sağolsun demekten başka çıkar yolumuz yok nihayetinde futbol 3 sonuçlu bir oyun bize bugün kaybetmek düştü varsın olsun.

Ben inanıyorum ki teknik heyetimizde ,koç gibi yiğitlerimizde bu uzun maratonda maçın telafisini sağlayacaklardır.

Buradan bugün sahada sarı lacivert aşkımız için ter döken bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ve özellikle kalecimiz Gökhan Yenigün’e yaşadığı talihsizlik nedeni ile geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Canın sağolsun sevgili Gökhan bizim (taraftarın) bir anlık şaşkınlık ve aşkla sahaya su şişesi,bozuk para ve çakmak attığı küçük hatalarımızdan birini yaptın sadece.

Teşekkürler çocuklar canınız sağolsun canımız sağolsun biz size inanıyoruz.

Ve son olarak ; Fethiye TV ye bizlere bunca mesafeden Ağrı Spor’umuzu izleme şansı sunduğu için teşekkür etmek istiyorum öncelikle, maçı anlatan arkadaşların keyifli anlatımlarıda ekstra bir güzellikti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER