Tutak da Sel Felaketi

Tutak da sel maddi hasra yol açtı

Tutak da Sel Felaketi

Ağrı’nın Tutak ilçesinde dün geceden beri yağan yağmur sel felaketine neden oldu.

Tutak ilçesi Pınar Mahallesinde meydana gelen sel çarşı merkezi dahil tüm caddelerde etkisini gösterirken cadde ve sokaklar çamur deryasına dönüştü.

Zor anlar yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Bülent Duru :''Dün geceden beri yağmur maalesef ilçemizde adeta bir felakete neden oldu. Meydana gelen bu felaketten dolayı araç ve gereçlerimiz yetersiz kaldı. Biz Tutak Belediyesi olarak başta Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan olmak üzere İl Özel İdaresi ve tüm İlçe Belediyelerinden acil yardım talep ediyoruz.'’diye yardım çağrısında bulundu.

Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru’nun yardım çağrısına ilk olarak Eleşkirt’in Saadet Partili Belediye Başkanı Ramazan Yakut’tan geldi.

Telefonla görüştüğümüz başkan Duru zor bir süreç yaşadık tüm alt yapımız çökmüş durumda bunların tamamının yenilenmesi gerekiyor.Can kaybının yaşanmaması tek tesellimiz olarak duruyor.Yardım çağrımız sonrası Eleşkirt Belediyesinin ardından ,Hamur ve Dedeli Belediyeleride çalışmalarımıza destek verdi ,Ağrı’dan gelecek yardımla birlikte sonunları en kısa sürede çözmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz,dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER