Aydın da Kızına Tecavüz Eden Baba Tutuklandı

Akıl almaz iddia Aydın Çine Karpuzlu Köyü Tekeler mahallesinden geldi

Aydın da Kızına Tecavüz Eden Baba Tutuklandı

Iğrenç tecavüz iddiası sonrası vaba tutuklandı.

Kızının evden kaçması sonrası jandarmaya giden baba Ercan K. diğer kızının tecavüz iddiası sonrası gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı.Ercan K. Çine Adliyesinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

3 Ağustos Pazartesi günü Karpuzlu’nun Tekeler Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Özlem K. süt sağmak için ahıra gittikten sonra birdaha kendisinden haber alınamadı. Özlem K.nın eve dönmemesinden şüphelenen baba Ercan K. ahıra ve çevresine baktı ancak kızını bulamadı. Kızının hayatından endişe eden baba, Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma ekipleri, kızı bulmak için harekete geçti. Kız bir süre sonra bulunarak ailesine teslim edildi. Ailesinden şiddet gördüğü iddiası ile kızın bir kez daha evden kaçtığı öğrenilirken ailenin diğer kızının babasının kendisine tecavüz ettiği iddiasında bulununca baba Ercan . K.' gözaltına alındı. Kızına tecavüz suçlaması ile Çine Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan Ercan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER