Ağrı'da Vatandaşlar İlanla İlçelerine Kaymakam Arıyorlar

Ağrı'nın Patnos İlçesinde bir yıl içinde 5. kez kaymakam değişmesi üzerine vatandaşlar sosyal medyadan kaymakam aranıyor ilanı verdi.

Ağrı'da Vatandaşlar İlanla İlçelerine Kaymakam Arıyorlar

Patnoslular Kaymakam atamalarını tiye aldı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde Kaymakam Selçuk Haskırış’ın Kars Vali Yardımcılığı görevine iade edilmesinin ardından son 1 yılda 5 kaymakam değiştiren Patnos halkı değişiklikleri sosyal medya hesaplarında esprilerle gündeme taşıdılar.

Bir çok sosyal medya hesabında ‘’ İlçemize Tecrübeli Kaymakam Aranıyor...
Müracaat: Avcı Çay Evi’’ başlığı ile açılan tag altında yapılan yorumlarda ilçede yaşanan kaymakam sürkülasyonu tiye alındı.

Deva Partisi Patnos İlçe Başkanı İlhami Esin de sosyal medya hesabından ‘’Patnos’a yazık Kaymakam yetişmez oldu ‘’ifadesi ile Selçuk Haskırış’ın gönderilmesine tepkisini ifade etti.

İddialara göre Kaymakam Haskırış’ın bir toplantıda mahiyetinde ki kamu çalışanlarına ‘’Biz burada devletadına hizmet veren kişileriz ,siyasilerin değil vatandaşların menfaatleri doğrultusunda hareket etmek yükümlülüğü içinde olacağız.Vatandaşların kim olduğuna bakmadan en yoksulundan başlayarak Patnoslulara hizmet edeceğiz’’ifadelerini kullandığı ve yine siyasilerin genişletilmiş bir yolu daraltması yönündeki taleplerini geri çevirdiği için hedef tahtasına oturtulduğu talebi reddedince de siyasiler tarafından görevden aldırıldığı iddia ediliyor.

Kaymakam Selçuk Haskırış kısa bir süre önce Fetö operasyonları kapsamında görevden alınan Abdullah Kadıoğlu’nun yerine göreve başlamıştı.

Selçuk Haskırış’ın Kars Vali Yardımcılığı görevine iadesinin ardından PATNOS kaymakamlığına Erzurum Vali Yardımcılarından birinin görevlendirileceği iddia edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER