Abbas Aydın Tarih Verdi

Abbas Aydın herkesin merakla beklediği inşaat için tarih verdi

Abbas Aydın Tarih Verdi

Ağrı Merkez Dörtyol da trafik akışını rahatlatmak için yaklaşık 2 ay önce inşasına başlanan battı/çıktının çalışma alanını ziyaret eden Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın yüklenici firma yetkilileri görüştü.

Firma yetkililerinden projenin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgileri alan Aydın sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aydın İl Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan ve Merkez İlçe başkanı Latif Birgül ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sonrası alanın 1 hafta içinde kısmen trafiğe açılacağını duyurdu.

Okullarında açılması ile baş gösteren trafik sıkışıklığı nedeni ile vatandaşların bitmesini beklediği battı çıktı çalışmalarına ilişkin açıklamasında Abbas Aydın Ziya Paşanın beyitinide paylaştı.

Abbas Aydın’ın paylaşımının tamamı şu şekilde;

Ağrı merkez Dörtyol kavşağında İl Bşk.Yrd.Lütfi Gökbakan ve Merkz.ilçe bşk.Latif Birgül İle beraber çalışmaları yerinde gördük.Kiymetli hemşehrilerim bir hafta içerisinde Ağrı merkez Dörtyol kavşağı kısmen trafiğe açılacak.Biz hizmetkarlığımızı yapıyoruz.Yeni bir Ağrıyı birlikte inşa ediyoruz.Daha çok projelerimiz var.Destek sizden hizmet .@Akparti den.

Ziya paşa ne güzel demiş;

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde".

Durmak ve Susmak yok,Büyük hizmetlerle koşmaya ve konuşmaya devam

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER