Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı İçin 18 İsim Değerlendiriliyor

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı için kartlar deriliyor

Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı İçin 18 İsim Değerlendiriliyor

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresi'nin ertelenmesinin akabinde kulis çalışmaları başladı.
Bir çok ismin talip olduğu Ak Parti İl Başkanlığı koltuğuna yönelik çalışmalar genel merkez nezdinde sürdürülürken bir ismin taraftarları sosyal medya hesaplarından gönüllerinden geçeni açıkça deklare etmeye başladılar.
Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı SAVCI sayan'ın il başkanlığı için desteklediği adayların isimleri kulislerde zikredilmeye başlandı.
Yine buna mukabil taraftarların öne çıkarmak istediği isimlerde sosyal medya hesaplarından direk ve subliminal mesajlarla mesafe katetmeye başladığı görüldü.

Bilgileri dahilinde olmadığı için paylaşmadığımız 16 ismin dışında 17. isim olan Ağrı İl Genel Meclis üyesi Güngör Yıldırım'ın taraftarları Yıldırım için sosyal medya hesaplarında hareketlilik göztermeye başladılar.
Mevcut İl Başkanı Abbas Aydın yaşanan şokun ardından rutin ziyaretleri bu kez farklı fotoğraflarla paylaşırken Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görsellerininde yer aldığı paylaşımlara yer verdiği görüldü.
Güngör Yıldırım taraftarlarının da sosyal medyada ki paylaşımları ilgi gördü.
Ailesi, Babası Kemal Yıldırım'ın siyasi kimliği ve beyefendiliği ile Ağrı siyasetinde sürekli bir mesafa kaydeden Güngör Yıldırım'ın da Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı görevine talip olduğu bu paylaşımlarla netleşti.
Kendileri dışında 16 isimle birlikte değerlendirilecek olan Güngör Yıldırım ve mevcut İl Başkanı Abbas Aydın'ın beklediği sonuç Ağrı kamuoyu tarafından da merakla takip ediliyor.
17 Şubat olarak açıklanan yeni kongre tarihinden öne önümüzdeki hafta sonu Ak Partinin Ağrı için düşündüğü adayın ilan edilmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ak parti
ak parti - 3 yıl Önce

18 kişinin hepsinin adını yazsanız memnun oluruz.

Adem
Adem - 3 yıl Önce

Acı ama gerçek soz konusu Ağrı değil cep

SIRADAKİ HABER