Ağrı da Akp Terörünün Önü Alınamıyor

Ağrı da AKP terörünün önü alınamıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyadin kaymakamını Akp terörüne kurban vererek terörle mücadelede ''benim teröristim'' ayarı çekti.

Ağrı da Akp Terörünün Önü Alınamıyor

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı Akp’nin talan siyasetine yol vermediği için görev değişikliği adı altında Fethiye Kaymakamı olarak atandı.

İçişleri Bakanlığını da tahakküm altına almış olan AKP Ağrı teşkilatının yolsuzluk ve terör iltisakları da İçişleri Bakanı Soylu’nun teröre dair konuştuklarının hamasi nutuktan öteye geçmediği ve kendi teröristlerini korumak için Devlet’in işleyişine bile bir süre sonra çöp adam olacak siyasiler için müdahale ettiği Diyadin özelinde bir kez daha gözler önüne serildi.

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı’nın görevden alınmasının altında bölgede siyasetçilerin Koza Altın yatakları üzerinden gelişecek rant hesaplarının olduğu biliniyor.

En son kaçak kazıda yakalanan Akp siyasetçilerinin bundan sonraki talanını ve buna karşın İl Başkanı Özyolcu’nun hangi hırsızları savunarak devlet işleyişine müdahale edeceği de merakla bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER