Ağrı da Corona Vaka Sayısı Kaç

Ağrı da Corona virüs vaka sayısı kaç oldu

Ağrı da Corona Vaka Sayısı Kaç

Vali Varol Corona Virüs’e İlişkin bilgi paylaştı.Önceki gün sabah kahvaltısında Ağrı basını ile bir araya gelen Vali Osman Varol gazetecilerin Corona Virüs Vaka sayısı sorusunu cevapladı.

Vali Varol Ülke genelinde vaka bilgilerinin tek bir ağızdan paylaşıldığına vurgu yaparak ‘;Bunu da Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca Bey günlük veri olarak hergün paylaşmaktadır.Bizlerin tek ağızdan yapılan açıklamaları il özelinde detaylandırma cihetine girmemiz yanlış bir tutum olur.Ama biz Ağrı’ya geldiğimizin 2. günü toplantı düzenleyerek uygulanması gereken kurallara ilişkin açıklamada bulunduk.2. mesai günümüzde aldığımız karar aslında Ağrı da durum hakkında fikir sahibi olmaya yeterli bir durumdur,dedi.

Vali Varol’un açıklamaları Ağrı da Corona Virüs salgınının korkulacak boyutlara ulaşmadığı ama önemsenmeyecek durumda da olmadığı şeklinde yorumlandı.

Haber merkezimize ulaşan bilgiler sonrasında birebir teyitler ve yaptığım görüşmeler sonrasında Ağrı da Corona Virüs Pozitif Vaka Sayısının 413 olduğu bilgisi edinildi.

Ağrı Merkez,Patnos ve Tutak ilçelerinde yayılımın yüksek oranlara ulaştığıda gelen bilgiler arasında yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER