Ağrı'da Dolmuş Şoförü rahatsızlanan yolcu için güzergah değişti hayat kurtardı

Ağrı'da Fatih mahallesinden aldığı yolculardan birinin seyir halinde iken rahatsızlanması üzerine güzergah değiştiren Dolmuş Şoförü yolcusunu hastaneye taşıyarak gönülleri fethetti.

Ağrı'da Dolmuş Şoförü rahatsızlanan yolcu için güzergah değişti hayat kurtardı

Bugün akşam saatlerinde Ağrı merkez 2 numaralı dolmuş hattında rahatsızlanan bir yolcunun olduğunu farkeden dolmuş şoförü direksiyonu Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesine kırarak gönülleri fethetti.

Ağrı merkez Fatih Mahallesi'nde hareket eden ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne doğru yolcuları taşıyan 2 nolu dolmuş hattındaki araçta bir yolcu araç hareket halindeyken Dörtyol Kavşağı yakınlarında rahatsızlandı.

Belediye otobüsü sürücüsü Adem Selçuk'un idaresindeki araçta bulunan yolcuların, rahatsızlanan yolcuyu haber vermesi üzerine Selçuk, aracı içindeki yolcularla birlikte Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doğru sürdü.

Kısa süre içinde hastanenin acil servisine yolcuyu getiren Selçuk, burada araçtaki diğer yolcuların yardımı ile hastayı 112 Acil Sağlık Ekibine teslim etti.

Kısa bir açıklama yapan Adem Selçuk, "Yolda gelirken bir yolcum rahatsızlandı, müdahale için araçtaki yolcularla birlikte dolmuşun yönünü hastaneye çevirdim. Yardımcı olan yolculardan Allah razı olsun, rahatsızlanan kardeşimize de şifa versin. Durumu biraz iyi oldu, inşallah müdahale edecekler daha iyi olacak." dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Helal olsun yandaş yoldaş artık kahramansın nasıl nereden kim tarafından referansla işe alındığını söylenmez

Ağrılı
Ağrılı - 1 yıl Önce

Adem bizim gururumuzdur. Can can can.

seyithan ayyıldız
seyithan ayyıldız - 1 yıl Önce

Adem ağabeyimiz her daim yardımseverdir.

Eledağ
Eledağ - 1 yıl Önce

Adem kişilikli ve karakter sahibisi yüreği naif bir insandır lise döneminden tanırım görmeyeli 15 yıl oldu haberi okuyunca çok mutlu oldum. Allah ayağına daş değdirmesin

SIRADAKİ HABER