Ağrı'da İyilik Soğuk Geçirmez Sloganıyla 500 Çocuğu Sevindirdiler

2022 Yılı Kış yardımları kampanyasına “İyilik Soğuk Geçirmez” sloganıyla yola çıkan Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği, 500 çocuğa kışlık giyim yardımında bulundu.

Ağrı'da İyilik Soğuk Geçirmez Sloganıyla  500 Çocuğu Sevindirdiler

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği merkezde bulunan 18 mahalle ve 7 ilçede bulunan teşkilatlarıyla Kış ayının ilk gününden itibaren yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem ENGİN;

“Her Kış mevsiminde olduğu gibi bu kışta Ağrı merkezdeki 18 mahallede ve 7 ilçemizde tespit ettiğimiz yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize teşkilatlarımız ve gönüllülerimiz aracılığıyla, bağışçılarımızın bize emanet ettiği yardımları ulaştırmaya çalışacağız. Kış ayları, ilimizde zor şartlar altında yaşamını sürdüren ihtiyaç sahibi ailelerimize, bağışçılarımızın kardeşlik, paylaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aydır. Bizler de bu mevsimin çetin geçmesinden dolayı veren el ile alan el arasında bir iyilik köprüsü olmaya çalışıyoruz. Özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıları da göz önünde bulundurduğumuzda yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlamış oluyoruz. O yüzden gerek teşkilatımız gerekse gönüllülerimizle beraber bu yıl da kış mevsimi içerisinde çok daha fazla gayret göstereceğiz. Son zamanlarda çok fazla yardım talebi başvurusu alıyoruz. Buradan hayırsever kardeşlerimizin yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere bu zor günlerinde daha fazla destek olmaya davet ediyoruz. Kış ayları boyunca tüm bağışçılarımıza ayrıca destek ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bağış İçin: AĞRI İHH İNSANİ YARDIM DERNEĞİ 0532 794 83 64

IBAN ;TR05 0001 5001 5800 7315 6454 71

Şube ;AĞRI

Hesap Adı ;AĞRI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER