Ağrı da Motosikletli Kapkaç

Ağrı da bir kanının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı da Motosikletli Kapkaç

Ağrı Merkez Fatih Mahallesi Kanuni Caddesinde yürümekte olan D.K isimli kadın kask kullanmak suretiyle kapkaç yapan motosikletli 2 kişinin hedefi oldu.

Omuzun da ki çantasını kapkaççılara kaptıran D.K durumu hemen polise bildirdi.Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri olayın cereyan ettiği bölgede ki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.Kapkaççıların bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldıklarını gören ekipler akaryakıt istasyonunun görüntülerinden zanlıların kimliklerine ulaştı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından B.Ç ve  BZ isimli 2 zanlıyı çaldıkları çantayı yakmak üzere iken bir çöp konteynırının yanında buldu.Polisin uyarısı üzerine zanlılar B.Ç ve B.Z çantayı bırakarak motosşkletleri ile olay yerinden kaçtılar.Polis ve zanlılar arasında ki kovalamanın sonunda sıkışan znlılar bu kez araçlarını terk ederk yaya olarak kaçmayı denesede polis ekiplerinden kurtulamadılar.

Asayiş Büro Ekiplerinin yakaladıkları zanlıların üzerinden çaldıkları 405 Türk Lirasını da çantanın sahibi olan D.K ya teslim ettiler.

Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER