Latif Birgül'e Pankartlı Destek

Birgül'e destek pankartı gündeme oturdu.Peki bu pankartı asan isimler kimler

Latif Birgül'e Pankartlı Destek

18 Ağustosta yapılacak olan Ak Parti Büyük Kongresi sonrası erken yerel seçim kararı beklentisi içine giren vatandaşlar Belediye Başkan Adayı olarak görmek istedikleri isimler için kamuoyu  oluşturma çabası içine girdiler.

Ak Parti kulislerinde İl Başkanlığı atamasının yapılmasının ardından Belediye Başkan adayının kimin olması gerektiği yönünde kulislerde konuşulan bir çok isme şahit olmak mümkün.Bu isimlerden biride 2014 yerel seçimleri sonrası Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan ve halen görevini yürüten Latif Birgül.

Birgül'ü Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı olarak görmek isteyen 2 sivil toplum kuruluşu Ağrı Merkez Abide Mahallesi Batıkent Sitesi girişine bu yönde bir pankart asarak adaylarını deklare etmekle birlikte kamuoyu oluşturma çabası içine girdiler.

Pankarttın altına imza atan  Eleşkirt Tarımsal Kalkınma Derneği ve Ağrı Birlik ve Dayanışma Derneği 'nin Başkanlarının kim olduğuda kamuoyunda merak edilenler arasındaydı.

Ağrı Valiliği Web sitesinde Eleşkirt Tarımsal Kalkınma Derneği Başkanı olarak Seyfettin Kahriman'ın ismi yer alırken Ağrı Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı olarakta Medeni Kahriman görülüyor.Kahriman kardeşler Batıkent'in mimarı ve eski Doğruyol Partisi Belediye Başkan adayı Nurettin Kahraman'ın yeğeni genç işadamları olarak da biliniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER