Fırat Balkis'in Minik Sporcuları Yine Kürsüde

Başarılı Hoca sporcuları ile birlikte İl Gençlik ve Spor Müdürünü ziyaret ett.

Fırat Balkis'in Minik Sporcuları Yine Kürsüde

Fırat Balkis'in çalıştırdığı mikik tenisciler Ağrı'nın yüzünü güldürmeye devam ediyor.Bu güne kadar Türkiye de bir çok başarıya imza atan çocuklarımız bu başarılarına bir yenisini daha eklemeyi bildiler.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Artvin’de düzenlenen 8-9-10 yaş yaz Tenis Turnuvası’nda Ağrılı Doğan Anak ve Uğur Armağan çiftlerde 10 yaş kategorisinde şampiyon, teklerde ise ikinci olma başarısını gösterdiler.

Minik tenisçiler Doğan Anak, Uğur Armağan tenis antrenörleri Fırat Balkis ile birlikte, a rel="dofollow" href="http://onrop.tv/" target="_blank" title="onrop.tv">onrop.tv Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden İl Müdürü Şiran, "Tenisçilerimiz Artvin’de düzenlenen ’8-9-10 Yaş Yaz Tenis Turnuvası’nda başarı ile döndüler. Bu başarıları bizleri mutlu ediyor. Tenisin zor ve yorucu bir spor dalı olduğunu belirten Şiran, gençlerin çok çalışarak iyi yerlere gelmesini arzu ettiğini ifade etti.

Şiran, Sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER