Elban Doğalgaz Firmasıyla Mahkemelik Olabiliriz

Ağrı Valisi Süleyman Elban Aksa'dan şikayetçi

Elban Doğalgaz Firmasıyla Mahkemelik Olabiliriz

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban Ağrı da ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde düzenlenen programda Vali Elban projelerin durumlarına ilişkin bilgi verirken bir sonraki toplantıda yine farklı projeleri hayata geçirdiğimizi duyurmak için birlikte olacağız, dedi

Elban basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Elban Kentteki doğal gaz çalışmalarının durumuna ilişkin bilgileri aktarırken Şirketin umarsızlığından yakındı.

Elban ;Böyle devam ederse doğalgaz firması ile davalık olacağız.Firma sözleşme kurallarına riayet etmiyor sözleşmede belirlenen ölçülerde kazı çalışması yapmadığı gibi dolgu malzemelerinin de sözleşme standartlarında yer alan özellikte olmadığını görüyoruz.

Bu da vatandaşı mağdur ediyor .Belediye bütçesine ek yük oluşturuyor bu para vatandaşın parası’dedi.

Elban konuşmasının devamında Taşlıçay nehrinin batısında ki tüm kurumları geçtiğimiz yıl bütçemiz olmadığı halde kaynak yaratarak doğal gaza geçirdik.Bununla şirketi motive edeceğimizi düşündük ama firma maalesef çok lakayıt bir tavır içinde Kasım da bağlaması gereken doğalgazı bir çok okulumuza Mart ayın da bağladı.

Firmanın bu lakayt tavrını görünce sene başında bir toplantı düzenledik ve çalışma alanların ı belirledik onlara kalsa Erzurum caddesinden devam edip gideceklerdi ama biz öncelikle Kağızman ve Yeni Van caddesinin batısının bitirilmesi gerektiğini planladık ve çalışma programını buna göre yapmaları konusunda uyardık bunu bile anlayamadılar oysa önce bu tarafı bitirseler daha çok aboneye sahip olacaklarının farkına varamadılar.Şayet çalışmalarını bu tarz da sürdürürlerse firmayla her an mahkemelik olabiriz,dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 22:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım - 6 yıl Önce

Helal olsun sayın valimiz sizi tebrik ediyorum

Yücel Alptekin
Yücel Alptekin - 6 yıl Önce

Sayın Valimizin istekli arzulu çalışmalarını büyük bir şevkle izliyor ve destekliyorum.. artık bu güzel memleketimin zavallı sessiz insanları da rahat yaşamayı hakkediyor ve istiyor... bundan dolayıdır ki şu doğal gaz kış mevsimine girmeden bir an önce bitirilmeli...!!! Güzel memleketimde bir kömür furyasıdır gidiyor..; kömürün tonu 1.400.00.-tl ... alacak olanlar nasıl alacak, alamayanlar ne yapacak..
Saygı ve Selamlarımla

SIRADAKİ HABER