Ayhan İsen'e Dair

Ayhan İsen’den trend topik olmaz

Ayhan İsen'e Dair

Ayhan İsen’den trend topik olmaz

Aydın Kasar’ın balaları olarak büyüdük biz internet yoktu dünya bunca küçük değildi haliyle bizim çocukluğumuz da, gençliğimiz de. Eee başlamadan bitirdiği bir futbol hayatı olanlardanım haliyle, hangi ilçede kim var bilmezdim, bilemezdim futbol adına.

Sonra şu internet medyasına merak saldık ki internet medyasına merak salmasaydık ta gözümüze gözümüze sokacaktı bu küçük karınca Eleşkirt aşkını ,gençler için çabasını ve futbol tutkusunu tanıştık sonrasında.

Güzel gülen çabuk kızan bir dost edindik hasılında.

Bakmayın siz şimdilerde galipken zaman çalmak,mağlupken değişmek için sakata yatan tavrına.

Üzülerek okudum yazısını geçtiğimiz günlerde boyundan büyük bir ayrılık hikayesi eklemiş facebook hesabına .

Neymişte efendim işlerinin yoğunluğu sebebiyle bırakmış Eleşkirt Spor’u keline saç ektiğimin Ayhan İsen’i Koç Holding’in Ceo’su sanki mübarek..ahh birde tanımasak …

Bayrağın göndere çekilmesi için direğe ihtiyacı yok Ayhan İsen oradaysa Eleşkirt’li çocuklarınsa ekstra bir çabaya.

Biz senin durduğun her yerde dalgalanırız kardeşim.Hiç kusura bakma ama naz’sa kızarım buncasına, elimizde mezroyla dolaştırma arkandan o çocukların sana ihtiyacı var.

Hala sigaramı saklıyorum ben Aydın Kasar’ı görünce sokakta onun için kardeşim boyundan büyük işlere kalkma, gir yedek kulübene ve otur sana tribün yakışmaz teerbiyesizlik yapma …

Biliyorum bana kızamayacağını ondan bu kadar pervasızım ama sen bayrak adamlardansın yere düşürme direk ol dimdik dur sana yakışan budur.

Sürçü lisan eylediysem affola ama benide fazla kızdırma…

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 01:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER